Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: «Για το Χωριό μας, την Πόλη μας, την Περιφέρεια, και για την Ευρώπη που θέλουμε και μας αξίζει! Ούτε μια ψήφος χαμένη! Ούτε μια χαλαρή ψήφος»!


Φίλες και φίλοι
Καλούμαστε να ασκήσουμε σε λίγες ώρες το δημοκρατικό και συνταγματικό μας καθήκον. Να σταθούμε μπροστά στην κάλπη, έχοντας συνείδηση της ευθύνης για την ψήφο μας και της βαρύτητας για την τελική επιλογή μας.
Συμμετέχουμε στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Σε καιρούς ιδιαίτερα κρίσιμους για τη χώρα μας σε εθνικό επίπεδο… Και εν μέσω διεθνών συγκυριών, που εγκυμονούν κινδύνους αποσταθεροποίησης και κλονισμού των ευρωπαϊκών αρχών για την ειρήνη των λαών, την ασφάλεια των χωρών και την αλληλεγγύη.

Με πλήρη συναίσθηση της εθνικής, κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης, την Κυριακή, ανεπηρέαστοι από περιφερόμενα στελέχη του μικροπολιτικού και μικροκομματικού περιθωρίου, να επιλέξουμε τους αποδεδειγμένα άξιους να διαχειριστούν τα του οίκου μας. Τους καταξιωμένους και ικανότερους στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, για να σκύψουν αποτελεσματικά πάνω στην καθημερινότητά μας: στα κοινοτικά, δημοτικά, περιφερειακά προβλήματα. Στα χρονίζοντα, αλλά και σε εκείνα που επισώρευσε ή επιδείνωσε η ¨πρώτη φορά αριστερά¨ περιπέτεια της τελευταίας τετραετίας.

Να στρέψουμε την πλάτη στον αμφιλεγόμενο και επικίνδυνο ¨ευρωσκεπτικισμό¨ - πολύ περισσότερο στον στείρο και ανιστόρητο αντιευρωπαϊσμό - και, με την ψήφο μας, να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη μαχητική παρουσία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια που, παρά τις αναπόφευκτες αδυναμίες της, αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο εγγυητή διεθνούς σταθερότητας, ασφάλειας, συνεργασίας και προοπτικής για το μέλλον. Γι’ αυτό, ΚΑΙ στο ευρωψηφοδέλτιο, επιλέγουμε τους έμπειρους και ικανούς, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν αποδείξει ότι στα κοινοτικά φόρα, έχουν την ικανότητα να προωθούν, να διασφαλίζουν και να θωρακίζουν τα εθνικά μας συμφέροντα στο Ευρωκοινοβούλιο και στους κοινοτικούς Οργανισμούς. Η μεγάλη Παράταξή μας που ενέταξε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Αμφικτυονία – όταν οι αντίπαλοί μας την πολεμούσαν λυσσαλέα – δεν μπορεί παρά να είναι η ισχυρότερη, δυναμικότερη και αποτελεσματικότερη ελληνική παρουσία στο σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι!
Συνεπώς, φίλες και φίλοι
Σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση – την πιο κρίσιμη των τελευταίων χρόνων – δεν χωρούν ούτε εφησυχασμός, ούτε αδιαφορία. Ακριβώς όπως το είπε ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης: ούτε μια χαμένη, ούτε μια χαλαρή ψήφος!
 Όλοι λοιπόν στις κάλπες!
Για το χωριό μας, για την πόλη μας, για την Περιφέρεια, για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη που μας αξίζει και θέλουμε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣΑ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΛΑΡΟΙ;
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩ[Η, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΘΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.
    ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΣΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΡΕΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς σύντροφε
      Δεν θα ψηφίσουμε αυτον που τάζει το μεγαλύτερο καλό.
      Αλλά αυτον που θα κανει το μικρότερο κακό.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.

      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΕΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Νομίζω οτι θα ήταν καλύτερα να μην έγραφε τπτ...
    Με την επιστολή αυτή επιβεβαιώνει τα πολιτικά συμπλέγματα που πολιτικοί του είδους του έχουν προκαλέσει στον δύσμοιρο ελληνικό λαό!!!!
    Το μεγαλύτερο έγκλημα αγαπητέ κύριε αιώνιε πολιτευόμενε είναι η σύνδεση της τοπικής αυτοδιοίκησης με τα πολιτικά κόμματα....
    Θέλεις, με λίγα λόγια, να πείσεις τον λαό ότι ψηφίζοντας τον κάθε αγράμματο περιφερειακό - δημοτικό - τοπικό σύμβουλο που μετέχει σε ψηφοδέλτιο στηριζόμενο από το κόμμα σου θα λυθούν όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η "πρώτη φορά αριστερά".....
    Τι πιο "μικροπολιτικό" και ανούσιο από αυτό?
    Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν κύριοι πολιτικοί....
    Έχετε κουράσει τον κόσμο!
    Και επιτέλους δώστε λίγο χώρο να αναπνευσουν και νέοι άνθρωποι που θελουν να ασχοληθούν με την πολιτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο καταλαβες , μεγάλε, όσοι το διαβάζουμε ,λέει το αντίθετο , να μην ακούσουν τα κόμματα ,αλλα ανεπηρεαστοι, να πανε να ψηφίσουν τους ικανότερους...στα κοινοτικά ,δημοτικά. Ξαναδιαβασε το! Δεν κατάλαβα ποιός εμποδίζει τους νέους;, η κάλπη τους αναδεικνύει..Πως βγήκαν οι νέοι τού συριζα; Μάλλον εχεις πρόβλημα με τον συγκεκριμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά
    Τον Γιαννούλη δεν τον λες και νέο.
    Ούτε την νοτοπουλου σπουδαγμένη.
    Αν πάμε και σε τοπικό επίπεδο θα δούμε πόσοι δικοί σας είναι φυτευτοι αεργοι ανιδεικευτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπάρμπα Γιώργο, όπως σωστά είπε ο πρώτος, καιρός να πας σπίτι σου και να ασχοληθείς με τα εγγόνια και άσε τους νέους να σχεδιάσουν το μέλλον. Φτάνει ...κουράσατε... Τόσο καιρό με τα τερτίπια σας τα κάνατε μούσκεμα. Άιντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω πως τα κομματικά στελέχη και οι λοιποί παρατρεχαμενοι ,μόλις ψήφισαν έπιασαν δουλειά να δικαιολογήσουν το μεροκάματο την θέση τους και την αφοσίωση στο κόμμα.
      Το ποιος τα έκανε μουσκεμα με ύποπτες συμφωνίες το ξέρουμε.
      Εκυιθεσαι μην το συνεχίζεις

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.