Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Η Πέλλα δεν είναι πλέον η αγροτική παραμεθόριος της χώρας, αλλά η αγροτική προμετωπίδα της



Ζήτησε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης την απόλυτη και άμεση αποκατάσταση του αγροτικού εισοδήματος που χάθηκε λόγω των τεράστιων καταστροφών 

Την απόλυτη και άμεση αποκατάσταση του αγροτικού εισοδήματος που χάθηκε λόγω των τεράστιων καταστροφών ζήτησε η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Φάνη Κουρεμπέ που επισκέφτηκαν σήμερα την Πέλλα, η οποία δεν αποτελεί πλέον την αγροτική παραμεθόριο, αλλά την αγροτική προμετωπίδα της χώρας, μετά την χθεσινή κύρωση της νέας συνοριακής εξόδου από την Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 

Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την ομιλία - συζήτηση στο ΚΕΓΕ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Σκύδρα πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ συνοδευόμενο από την κ. Τζάκρη στις Αμπελειές, τη Λάκκα και το Ριζό που επλήγησαν καίρια από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις. 

Η βουλευτής στην παρέμβασή της στον Υπουργό τόνισε τα εξής: 











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.