Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ενθουσιασμό τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου (βίντεο)


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού τελέσθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος,μετά την τελετή των εγκαινίων από τους ιερείς της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου,  μεταξύ άλλων ανέφερε: "Εμείς δεν τάζουμε, δεν λέμε ότι είμαστε μάγοι αλλά δουλεύουμε, προγραμματίζουμε και δημιουργούμε, χωρίς δανεικά, χωρίς φανφάρες, χωρίς μεγάλα λόγια". 

Ο κ. Στάμκος υπεραμύνθηκε του νοικοκυρέματος του Δήμου για το οποίο, όπως είπε, όλοι συμφωνούν ότι έγινε.  "Στο Δήμο συμβαίνει ότι και στα σπίτια μας. Άλλο είναι να είσαι νοικοκύρης και να κάνεις τα βήματα που πρέπει και μπορείς και άλλο να κάνεις φιγούρα με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια", επισήμανε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα και στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής στην πρώτη και δεύτερη θητεία, ενώ παρουσίασε τους στόχους και τα σχέδια της παράταξης για την τρίτη τετραετία στο δήμο Πέλλας. 
Δεν παρέλειψε να μιλήσει για απουσία της κριτικής όλα αυτά τα χρόνια από τους ανθυποψηφίους του διεκδικητές του Δήμου. "Που ήταν οι επικριτές μου με μια άλλη πρόταση, με μια άλλη ιδέα; Πουθενά. Θα σας πω εγώ γιατί. Η κριτική είναι δύσκολη. Θέλει μελέτη, θέλει εποικοδομητικό πνεύμα. Γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να μηδενίζεις", σημείωσε.
Στο τέλος προσφώνησε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και καταλήγοντας απευθυνόμενος στον κόσμο ανέφερε: Η δική σας εμπιστοσύνη με κάνει να δυναμώνω, να επιμένω και να πεισμώνω.
Είστε η δύναμή αυτού του τόπου
Είστε η δύναμή μας
Είστε η δύναμη της σημερινής και της αυριανής διοίκησης του Δήμου μας
Είστε η δύναμη της νίκης
Είστε η δύναμη της συνέχειας."
stamk
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment