Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Κυρώνεται και από την Βουλή η ήδη υπογραφείσα συνοριακή σύνδεση της Πέλλας


Κυρώνεται και από την Βουλή η ήδη υπογραφείσα συνοριακή  σύνδεση της Πέλλας μέσω Προμάχων – Θα συνδέσει προοπτικά την Εγνατία Οδό διαγώνια με τον κεντρικό άξονα προς την Ευρώπη 
Η συζήτηση ξεκινά στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής την Τρίτη 14 Μαΐου.
Η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας υπεγράφη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια από την Υφυπουργό Σία Αναγνωστοπούλου και τον Νικόλα Δημητρόφ. 
Έχει ήδη εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του Ελληνικού τμήματος ( Πρόμαχοι- Πούλιεβο 27 km) από τα αδιάθετα της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ( 4 εκατ. € η μελέτη και 40 εκατ. € η κατασκευή). 
Ακόμη σε δύο συσκέψεις στο Δημαρχείο του Καβάνταρτσι με συμμετοχή του Γιάννη Σηφάκη έχουν ήδη διερευνηθεί τρόποι χρηματοδότησης και του τμήματος μέσα στην γείτονα χώρα ( 57 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 45 ‘ηδη ασφαλτοστρωμένα αλλά με ανάγκη βελτίωσης γεωμετρικών στοιχείων)μέσω διασυνοριακών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων με στόχο την ταχύτερη υλοποίηση του έργου. 
Το έργο θα αποτελέσει, εν δυνάμει, το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής καθόσον θα συνδέει την Εγνατία Οδό ( αφού είναι υποχρεωτική η σύνδεση με τον κύριο δρόμο, εδώ την Εγνατία Οδό, όπου υπάρχει συνοριακή σύνδεση) με τον άξονα 10 προς την Ευρώπη ( άξονας Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι- Σκόπια – Βελιγράδι).






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κύριε σηφακη μιλάτε για το μεγαλύτερο ανάπτυξιακο έργο στην Πέλλα για να έρθει ανάπτυξη κύριε σηφακη πρέπει ο λαός να έχει δουλειά να είναι καλά οικονομικα και όχι να περιμένει κοινωνικα επιδόματα και προεκλογικά δώρα ένας δρόμος δεν φέρνει από μόνος του καμία ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη11 Μαΐου 2019 στις 5:48 μ.μ.

      Ειναι τεραστιο αναπτυξιακο εργο γιατι θα ενωσει μελλοντικα την Εγνατια Οδο με τον κεντρικο αξονα 10 προς την Ευρωπη δημιουργωντας πολλες δυνατοτητες αναπτυξης του τουρισμου, εγκαταστασης νεων επιχειρησεων, μικροτερου κοστους μεταφορας των αγροτικων προιοντων, νεες αγορες και αρα περισσοτερες θεσεις εργασιας και αντιμετωπιση της ανεργιας.
      Η αρση της συγκοινωνιακης απομονωσης της Πελλας ειναι ο υπ'αριθμον πρωτος παραγοντας για την ουσιαστικη της αναπτυξη μετα απο δεκαετιας υποβαθμισης και μιζεριας.
      Ονειρο 25 ετων της Αλμωπιας και της Πελλας γινεται πραγματικοτητα

      Διαγραφή
  2. Σωστά όσα λέτε αλλά η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την ευημερία του λαού εγώ βλέπω μόνο μιζέρια σκυμμένα κεφάλια και ανθρώπους χωρίς χαμόγελο με αυτά ένας δρόμος κύριε δεν φέρνει ανάπτυξη χρειάζονται δουλειες μείωση κόστους παραγωγής μείωση φόρων να ξεκινήσει η οικονομία μην τα κάνουμε πάντα ανάποδα πρώτα ο δρόμος μετά αν ανοίξουν δουλειές έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.