Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής στην Έδεσσα

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας Γιαννιτσών και ο Δήμος Έδεσσας πραγματοποιούν και σας προσκαλούν για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Έκθεση Φωτογραφίας και Έκθεση Ζωγραφικής. 
Οι δύο Εκθέσεις θα λειτουργήσουν από κοινού, μεταξύ 14 και 19 Μαΐου 2019 στο Χατζηγιάννειο (Μικρά Καταρρακτάκια) στην Έδεσσα από τις 10-12πμ και τις 7-9μμ. 

Οι ανωτέρω δράσεις εντάσσονται στις εαρινές εκδηλώσεις του Δήμου Έδεσσας και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή φωτογραφίας κο Γεώργιο Σπυρίδη και τον ζωγράφο Απόστολο Χολέβα.

Η Έκθεση Φωτογραφίας αφορά σε 70 φωτογραφικά έργα εκπαιδευμένων ερασιτεχνών φωτογράφων φίλων του Κέντρου μας, οι οποίοι πήραν μέρος στο φετινό δίμηνο Εργαστήριο Φωτογραφίας του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών. 
Η Έκθεση Ζωγραφικής φιλοξενεί 40 ατομικά έργα με άνθη / ακουαρέλες του Απόστολου Χολέβα.

Το Κ.Π.Ε. Έδεσσας Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων, με εργαλείο τη φωτογραφία και τη ζωγραφική, θα υλοποιεί 30λεπτα εκπαιδευτικά προγράμματα με τίτλο «φωτογραφίΖΩ ΟΜΟΡΦΑ στην ΕΔΕΣΣΑ & ακουαρΈΛΑ στην ΑΥΛΗ ΜΟΥ». 

Σκοπός των δράσεων είναι:

α) να αναδειχθούν η φωτογραφία και οι ζωγραφικοί πίνακες ως εργαλεία εξοικείωσης των επισκεπτών με το ανθρωπογενές και φυσικό περιβάλλον, 
β) να επιτευχθεί καλλιέργεια επικοινωνιακών δεξιοτήτων, ώστε να κινητροδοτηθούν οι επισκέπτες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί για γνώση, μάθηση και συνεργασία αναφορικά με το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον και τις σχέσεις/αλληλεπιδράσεις που αναπτύσσονται μέσα σε αυτά και 
γ) να διευκολυνθεί η προσέγγιση του επισκέπτη με τον υλικό και άυλο πολιτισμό μέσω της εικόνας.

Σας περιμένουμε!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…