Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας για την αποκατάσταση βλάβης του δικτύου ύδρευσης στoυς Προμάχους


Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους τους συμπολίτες του Δήμου μας ενημερώνει όλους τους κατοίκους της Τ.Κ. Προμάχων ότι η υπηρεσία μας ενημερώθηκε σήμερα 07-05-2019 τις απογευματινές ώρες για την έκτακτη βλάβη που προέκυψε στο δίκτυο ύδρευσης. Αποτέλεσμα της βλάβης είναι να υπάρχει διακοπή υδροδότησης στα ψηλότερα τμήματα του οικισμού, καθώς επίσης και πτώση πίεσης σε ορισμένα σημεία του δικτύου ύδρευσης του υπόλοιπου τμήματος της Τοπικής Κοινότητας Προμάχων .

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας έχει προγραμματίσει αύριο στις 08-05-2019 με το συνεργείο της υπηρεσίας μας να αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη τις πρώτες πρωινές ώρες ώστε να δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε έκτακτα.

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας προσπαθεί πάντα να δίνει άμεσα λύση ώστε να μην ταλαιπωρείται κανένας καταναλωτής και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος
Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.