Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Απόψε Πολιτεύομαι;" από το Παιδικό/Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου "ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ"



Μια ξεχωριστή και επίκαιρη παράσταση θα δώσει το Παιδικό/Εφηβικό Τμήμα Θεάτρου του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Θεάτρου "ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ", την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, Ώρα 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. 

Υπόθεση του Σκέτς

"Η κατάσταση έχει ξεφύγει" λέει ο Τάκης και η Κλεονίκη. "Δεν γίνεται να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς!" συμπληρώνει η Θέμιδα. Μια μερίδα νέων που τώρα ανακαλύπτουν την σημαντικότητα συμμετοχής τους στα κοινά, κάνουν εξέγερση θέλοντας να αφυπνίσουν όλους τους νέους για τα δικαιώματά τους. Προτάσεις με όραμα, με ηθική και αξία. Όνειρα παιδιών που οι μεγαλύτεροι τις αψηφούν με τον πιο επικριτικό τρόπο. Οι νέοι θέτουν νέους πυλώνες για την καθημερινότητά τους ή μήπως τις απαιτούν;
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Γιάννης Κετίκογλου 
Χορογραφίες/Διδασκαλία Τραγουδιών: Μαριάννα Συραγοπούλου
Τα παιδιά προσκαλούν τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, όλους τους υποψήφιους πολιτικούς να έρθουν να ακούσουν τα δικά τους θέλω και πιστεύω. Το μέλλον μας είναι οι νέοι, μην τους θυμόμαστε κατά συμφέρον.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: "Η σημαντικότητα συμμετοχής των γονέων στις δραστηριότητες των παιδιών τους" από την Ψυχολόγο των Dyslexia Centers, κα. Καραβασίλη Ειρήνη, Απόφοιτη Ψυχολογίας ΑΠΘ.
Στο φουαγιέ θα πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής από το Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής του συλλόγου με δασκάλα την κα Ιωάννα Χελβατζόγλου.
Είσοδος Ελεύθερη, με συνεισφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την Εθελοντική Ομάδα Δήμου Πέλλας "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.