Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Ξεκινά η διαδικασία για τη συνέχιση των εργασιών αποπεράτωσης των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό Γιαννιτσών


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση (14-5-2019) αποφάσισε την τροποποίηση των μελετών του έργου «Συνέχιση των εργασιών αποπεράτωσης των εργατικών κατοικιών του Οικισμού Γιαννιτσά ΙΙΙ στο Αρχοντικό Γιαννιτσών».  

Ταυτόχρονα ζητήθηκε από την νομική υπηρεσία η παροχή γνώμης σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας δημοπράτησης του ως άνω έργου. 

Οι ως άνω αποφάσεις του ΔΣ του ΟΑΕΔ ουσιαστικά συνιστούν το εναρκτήριο λάκτισμα για την εκ νέου δημοπράτηση του πολύπαθου έργου της ανέγερσης των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό Γιαννιτσών, η ανέγερση των οποίων είχε ξεκινήσει από το 2005 και στη συνέχεια είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι και οι δύο ανάδοχοι που είχαν αναλάβει την κατασκευή τους.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη η εγκατάσταση Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του ΟΑΕΔ εντός του οικισμού εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.