Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Πέλλας

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 15 Μαϊου 2019 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική
Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, από τις 9:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι, στο παραγωγικό εργαστήρι 'Έδεσσας, Περίτεχνο, στο παλιό νοσοκομείο , απέναντι από το Ξενία. 
Η Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία διοργανώνεται από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας. Σας καλούμε να διευκολύνετε την συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου σας στην Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας, παρέχοντας στους εθελοντές αιμοδότες την σχετική άδεια αιμοδοσίας, (η οποία εξάλλου προβλέπεται από το έγγραφο του ΥΠΕΣΔΔΑ, «Διευκόλυνση υπαλλήλων που εθελοντικά προσφέρουν αίμα» αρ. πρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.53/214/16897, 20784, 16-11-1994). Συγκεκριμένα, ένας/μια υπάλληλος που συμμετέχει σε οργανωμένη ομαδική, εθελοντική, αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από την υπηρεσία του πέραν της ημέρας της αιμοδοσίας, δύο (2) μέρες. Σας παρακαλούμε να
κοινοποιήσετε την παρούσα επιστολή στα ΝΠΔΔ και στα ΝΠΙΔ που εποπτεύετε.
Μη διστάσετε να πάρετε μέρος στο υψηλό έργο ανθρώπινης προσφοράς και αλληλεγγύης και να γίνετε μέλος της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας.
Λίγο από το αίμα σας μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Και τη δική σας …
«αχρείαστο να ‘ναι».

Για το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας
Πρόεδρος του Δ.Σ. Γκόγκου Βασιλική

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…