Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Φουντουκίδης: Πολλά τα προβλήματα στην εκλογική διαδικασία


Την ικανοποίησή του και τα συγχαρητήριά του σε δικηγόρους, ασκούμενους, δικαστές, υπαλλήλους, γραμματείς και εφορευτικές (όπου εμφανίστηκαν) εκφράζει από το προσωπικό του προφίλ στο fb ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Στάθης Φουντουκίδης.

Παράλληλα όμως επισημαίνει τα «προβλήματα ακόμα το 2019, στους εκλογικούς σάκους, που μοιάζουν με σάκους εκστρατείας, στην επιλογή εφορευτικών επιτροπών, στον ορισμό των περισσότερων δικαστικών υπαλλήλων ως δικαστικών αντιπροσώπων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκές προσωπικό στην παράδοση", κ.λ.π.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φουντουκίδης τα εξής:

«Και αφού τελείωσαν οι εκλογές και δεν έχουμε ακόμα οριστικά αποτελέσματα, δυο ημέρες μετά, να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους δικηγόρους και ασκούμενους που κατά γενική ομολογία, παρά το δύσκολο έργο που είχαν, τα πήγαν περίφημα. Στους δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους που δούλεψαν πολλές ώρες και αυτοί για να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα. Στους γραμματείς και περισσότερο στις εφορευτικές επιτροπές (όπου εμφανίστηκαν) που μας βοήθησαν και μας έκαναν παρέα. 
Πολλά τα προβλήματα ακόμα το 2019, στους εκλογικούς σάκους, που μοιάζουν με σάκους εκστρατείας, στην επιλογή εφορευτικών επιτροπών (κατά την άποψή μου θα πρέπει να προβλεφθεί αντίτιμο για το έργο τους), στον ορισμό των περισσότερων δικαστικών υπαλλήλων ως δικαστικών αντιπροσώπων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκές προσωπικό στην παράδοση, στα άνευ λόγου και ουσίας πολλαπλά πρακτικά (λες και το κράτος δεν είναι ενιαίο), που επιτέλους θα πρέπει να είναι προτυπωμένα κ.α. 
Πολλά πρέπει να αλλάξουν στην διαδικασία και είναι κάτι που θα το δούμε ως ολομέλεια.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συνάδερφος εξ Εδέσσης28 Μαΐου 2019 στις 5:51 μ.μ.

    Κύριε Φουντουκίδη,αυτό το αλαλούμ και τον κίνδυνο νοθείας είχε επισημάνει με προσεκτική ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης. Εσείς προσωπικά όμως, με την υπογραφή σας στο συντονιστικό των δικηγόρων σπεύσατε και τον καταγγείλατε με μια εμετική ανακοίνωση υπηρετώντας έτσι τις πολιτικές των κυβερνώντων. Αποφασίστε με ποιον είστε αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραγιοπουλος Κωστας28 Μαΐου 2019 στις 7:54 μ.μ.

    Αυτος εκπροσωπει τους συναδελφους του. Εσυ με ποιον εισαι? Με τον Φουντουκιδη ή με τον Αυγενακη που προσβαλε ακομη κι εσενα? Ασε τα πονηρα σου. Γνωριζεις καλα ο Σταθης με ποιον ειναι και ποιο θεσμικο ρολο εχει. Μαλλον με τετοιες λογικες δε παμε μπροστα ανωνυμε δικηγορε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΠΑΑΑΑ....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΔΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ;;;;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΚΛΑΜΑ ΘΑ ΡΙΞΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.