Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Πέμπτη στην Πέλλα ο Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτης και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φ. Κουρεμπές


Τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς και γενικά τον αγροτικό κόσμο της Π.Ε. Πέλλας θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη, στο νομό μας, όπου θα βρεθεί μαζί με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ, την ερχόμενη Πέμπτη 16 Μαϊου.

Για την προετοιμασία της επίσκεψης του Υπουργού στην Πέλλα, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την συμμετοχή των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τους βουλευτές Πέλλας Θ. Τζάκρη και Ι. Σηφάκη, το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Αραχωβίτη στην Π.Ε. Πέλλας, περιλαμβάνει τα εξής:

- Στις 13:00 μμ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στην Σκύδρα, θα πραγματοποιήσει ομιλία και θα ακολουθήσει συζήτηση με αγρότες, συνεταιρισμούς, Ομάδες Παραγωγών, υπηρεσιακούς παράγοντες κ.λπ.

- Από το πρωί της ίδιας ημέρας (Πέμπτη 16 Μαϊου) ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Φάνης Κουρεμπές, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις  πληγείσες από το χαλάζι περιοχές (Αμπελιές, Λάκα, Ριζό κ.λπ.) και θα συναντηθεί με τον ΣΕΑΣ και τους αγροτικούς συλλόγους.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Θα δίνει και ψηφοδέλτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΘΑ, ΠΟΛΛΑ ΘΑ.......................

      Διαγραφή
    2. Νόμιζαν ότι δεν θα περάσει η 4ετια έλα που πέρασε όμως και ήρθε η ώρα του λογαριασμού

      Διαγραφή
  2. Ο Κούλης θα μας αποζημειώσει του χρόνου στην πραγματική ζημειά .Είναι ένας κουβαρντάς ο αφιλότιμος!!! Εχει να πάρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.