Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο Συνταγματάρχη Αγγελή Γάτσου στην Έδεσσα (φωτο)


Στις 03 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην έδρα της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΑΣΣΩΝ», στο Στρατόπεδο «ΣΧΗ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ», για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς.

Στην τελετή παρέστη ο Διοικητής της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών, εκκλησιαστικών και στρατιωτικών αρχών.

Κατά την τελετή πραγματοποιήθηκε δοξολογία, ανάγνωση ημερήσιας δγής κ. Αρχηγού ΓΕΣ, κατάθεση στεφάνου και τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη των ηρώων πεσόντων της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους κατά τους αγώνες του Έθνους.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία μετά την τελετή, να περιηγηθούν στην έκθεση σύγχρονων οπλικών συστημάτων της Μεραρχίας, εντός του Στρατοπέδου και να γευτούν εξαιρετικής ποιότητας αρτίδια από το στρατιωτικό κινητό αρτοποιείο.
aggeor
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.