Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μειοδοτικός διαγωνισμός για έργο κατασκευών στον ΙΝ Αγίας Βάσσης στην Έδεσσα

Η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΒΑΣΣΗΣ» με προϋπολογισμό 29736,56 ευρώ (με ΦΠΑ 24%).
Το έργο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και αφορά μόνο τις εργατικές δαπάνες των εργασιών.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την υποβολή σφραγισμένων φακέλων δικαιολογητικών και οικονομικής προσφοράς των ενδιαφερόμενων στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας που εδρεύει επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 4 στην Έδεσσα.
Η καταλυτική ημερομηνία υποβολής φακέλων είναι η Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.
Το τεύχος της διακήρυξης και του προϋπολογισμού θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας από την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019. Είναι δυνατή η αποστολή του τεύχους ταχυδρομικά μόνο με την εντολή του παραλαβόντος σε ταχυδρομική εταιρία για την παραλαβή και συσκευασία αυτού και με χρέωση του εντολέα. Η παραλαβή των τευχών δύναται να επιτευχθεί μόνο πρωινές ώρες από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…