Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Ενισχύονται με ενισχύσεις de minimis οι παραγωγοί αχλαδιών της ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» σε ολόκληρη τη χώρα


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι αποφασίστηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη η ενίσχυση όλων των παραγωγών αχλαδιού της ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» σε ολόκληρη τη χώρα, που συνολικά ανέρχονται σε 17.000 στρέμματα, εκ των οποίων 1.000 στρέμματα περίπου στην Πέλλα σε πλήρη παραγωγή, με ενισχύσεις de minimis, λόγω της μειωμένης παραγωγής της περυσινής καλλιεργητικής περιόδου. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να  εκδοθεί  Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Υπουργού Οικονομικών σύμφωνα με την οποία θα προσδιοριστούν οι τιμές της ενίσχυσης κατά στρέμμα της καλλιέργειας αχλαδιού ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» με τις ενισχύσεις de minimis και η καταβολή θα γίνει βάσει των δηλώσεων του ΟΣΔΕ της περυσινής καλλιεργητικής περιόδου.

Η κ. Τζάκρη θα ενημερώσει με νέο δελτίο τύπου για τις τιμές της στρεμματικής ενίσχυσης, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι δύο, αμέσως μόλις αυτές αποφασιστούν, καθώς και για το χρόνο καταβολής των ενισχύσεων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Φτάνει με αυτη την κοροϊδία κυρία μου αηδία κατάντησε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ άλλη δουλειά δεν έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοιράζει απλόχερα η κυρία τζάκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα πρόσωπο τρία σχόλια. Με το σχόλιο τα παιρνεις;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.