Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mε πρωτοποριακό τρόπο η παρουσίαση του προγράμματός της "Ενωτικής Δράσης" στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας! (βίντεο)


Με φόντο το ειδυλλιακό, απαράμιλλου φυσικού κάλλους τοπίο και ιστορικής αξίας Αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε to απόγευμα της Τετάρτη 8 Μαΐου  για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου, εκδήλωση που αφορούσε την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου και εμπεριστατωμένου προγράμματος από τον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. 

Με θεματικές ενότητες για τις οποίες εργάστηκαν τα μέλη του συνδυασμού και παρουσίασαν στο κοινό, το οποίο κατέκλυσε το χώρο και που αφορούν την καθημερινότητα, το περιβάλλον, τον αθλητισμό, την παιδεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την έξυπνη και σύγχρονη πόλη, την αγροτική ανάπτυξη, την κοινωνική πολιτική αλλά και τον μεγάλο στόχο του συνδυασμού που αφορά την αξιοποίηση της ενέργειας των υδροηλεκτρικών εργοστασίων. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας Αντώνης Ρυσάφης σε κλίμα συγκίνησης αλλά παράλληλα και νικηφόρο, κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τονίζοντας για ακόμα μία φορά τη σημειολογία του ορισμού "ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ".

rislog
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment