Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας για τις 100 δόσεις

Το Ν.Π.Ι.Δ.  Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους τους καταναλωτές του Δήμου μας , σας ενημερώνει ότι από τη πρώτη στιγμή πραγματοποιήσαμε όλες τις ενέργειες ώστε να ενταχθεί η Δ.Ε.Υ.Α. άμεσα στη νέα νομοθεσία για τις 100 δόσεις προκειμένου να βοηθήσουμε όλους τους συμπολίτες για την αποπληρωμή των οφειλών με ευνοϊκούς όρους.
Η Δ.Ε.Υ.Α. εντάχθηκε σε ρυθμίσεις των οφειλών των 100 δόσεων σύμφωνα με την νομοθεσία 4611/2019. Βάσει αυτής της νομοθεσίας έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε το ποσό οφειλής σας με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αφαίρεση τόκων. 
Συγκεκριμένα με εφάπαξ καταβολή του ποσού οφειλής σας, επιτυγχάνεται η αφαίρεση όλων των τόκων. Διαφορετικά, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που έχετε έρθει σε συμφωνία αφαιρείται ένα ποσοστό των τόκων 
▪  έως 24 δόσεις αφαιρείται το 80% της οφειλής
▪  έως 48 δόσεις αφαιρείται το 70% της οφειλής
▪  έως 72 δόσεις αφαιρείται το 60% της οφειλής
▪  έως 100 δόσεις αφαιρείται το 50% της οφειλής
Σας ενημερώνουμε, ότι οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων.
Κάθε δόση, πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι (20) ευρώ. 
Σας εφιστούμε την προσοχή καθώς μάλιστα με την μη καταβολή τριών συνεχόμενων δόσεων ή καθυστέρηση καταβολής της τελευταίας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, η ρύθμιση σας καταργείται, ενώ σε περίπτωση που καθυστερήσετε να καταβάλλετε μία ή δύο δόσεις το ρυθμιζόμενο ποσό οφειλής σας τοκίζεται.
Αναμένουμε για τις δικιές σας ενέργειες, στα γραφεία της υπηρεσίας στο υπόγειο του Δημαρχείου καθημερινά από τις 7:30 μέχρι τις 15:00, ώστε να βοηθηθείτε εσείς και η υπηρεσία.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας
Γεωργίου Χρήστος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…