Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλληψη ανδρογύνου για παράνομη μεταφορά 10 αλλοδαπών


Στη σύλληψη ανδρόγυνου, το οποίο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ενέχεται σε παράνομη μεταφορά 10 αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά.
Συγκεκριμένα χτες βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης (κόμβος Ασσήρου), αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε ΙΧ φορτηγό, που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός, με συνοδηγό την 20χρονη αλλοδαπή σύζυγό του, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο, στην καρότσα του οχήματος, 10 αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, οι μετανάστες μπήκαν στη χώρα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικά ποσά προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.