Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φώφη Γενημματά από την Έδεσσα: Μείωση της φορολογίας στο 13% για τους αγρότες (φωτο)


Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε σήμερα την πόλη της Έδεσσας.

Στο Δημαρχείο της πόλης την υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, ο πρώην υπουργός Γ. Πασχαλίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

Η πρόεδρος επισκέφθηκε   παραγωγική μονάδα- διαλογητήριο φρούτων και είχε συναντήσεις με φίλους & πολίτες στην πλατεία Ελευθερίας και πλατεία Τημενιδών.

Σε δηλώσεις της ανέφερε:

Οι καταστροφές στην αγροτική παραγωγή στην ευρύτερη περιοχή από τις χαλαζοπτώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες. Γι’ αυτό πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες ο ΕΛΓΑ έτσι ώστε να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες. Ο αγροτικός κόσμος δεν έχει πια καμία άλλη ανοχή απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που κυριολεκτικά τους γονάτισε με τις καθυστερήσεις, με την υπερφορολόγηση, με τις αυξημένες εισφορές, αλλά και την αύξηση του κόστους παραγωγής.

Εμείς έχουμε διαχρονικούς δεσμούς με την ύπαιθρο και τον αγροτικό κόσμο. Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ που έδωσαν πνοή στην ελληνική περιφέρεια και βελτίωσαν τη ζωή των αγροτών. Σήμερα, στο Κίνημα Αλλαγής στο «Σχέδιο Ελλάδα» θεωρούμε ότι είναι πρωταρχικός πυλώνας για την ανάπτυξη ο πρωτογενής τομέας. Και ταυτόχρονα, επιδιώκουμε την ανακούφιση και τη βελτίωση των εισοδημάτων των αγροτών.

Με μείωση της φορολογίας στο 13%, με μείωση των εισφορών, με ακατάσχετο και αφορολόγητο των επιδοτήσεων, με κάρτα αγροτικού πετρελαίου για την μείωση του κόστους παραγωγής και συγκεκριμένες προτάσεις για την επιτάχυνση των διαδικασιών στον ΕΛΓΑ.

Το σύγχρονο διαβατήριο για τα αγροτικά μας προϊόντα είναι η ποιότητα και η ανταγωνιστικότητα. Η  σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την συσκευασία, με την μεταποίηση και με τις εξαγωγές το μοντέλο δηλαδή που είδαμε σήμερα σε αυτή τόσο σύγχρονη μονάδα είναι η διασφάλιση για το μέλλον των αγροτών. Στις 7 Ιουλίου η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής.

Καλούμε όσους απογοητευτήκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες που θέλοντας να απαλλαγούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στράφηκαν στις ευρωεκλογές στη ΝΔ να μην απεμπολήσουν την προοδευτική τους ταυτότητα. Να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής που μπορεί να είναι τοι ισχυρό αντίβαρο και στην συντήρηση και στον λαϊκισμό.

Σήμερα το βράδυ η κ. Γεννηματά, θα μιλήσει σε μεγάλη πολιτική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη (Παλιό Λιμάνι - ώρα 20.00 μ.μ.).

fofi
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Από λόγια χορτάσαμε τόσα χρόνια. Όλοι Σηφάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψήφισε Σηφάκη και συνέχισε τον ύπνο σου χορτάτος!Καημένε!

      Διαγραφή
  2. Αδιάφορη παρουσία. Αν δεν είχε τόσους αστυνομικούς η πόλη χαμπάρι δεν θα παίρναμε ότι ήρθε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, η κόρη του Γενηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι χειρότερο υπάρχει στον πολιτικό χωρο .
    Για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά ανακοινώθηκε συνεργασια πολιτικού φορέα προεκλογικά (νδ_κιναλ)και οχι μετα τις εκλογές. Αν αυτό δεν είναι κατάντημα τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχετε πλέον έρεισμα στον αγροτικό κόσμο,ΕΙΧΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΣΕ 27% ΕΙΣΦΟΡΕΣ 100% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΠΑΡΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ συριζα

      Διαγραφή
    2. Το σιγουρο ειναι οτι εσυ δεν εισαι αγρότης.....μειωθηκε το ΕΦΚΑ.....αφορολογητο 8500 €....

      Διαγραφή
    3. Ενώ εσύ είσαι αγρότης....ποτε ρε μάγκα μειώθηκε ο εφκα που περσι πλήρωνα 95,τον Ιανουάριο μου ηρθε 105 και από το Φεβρουάριο και μετα μ ερχεται 115 με 4500 εισόδημα?

      Διαγραφή
  5. Ενώ ο Σηφάκης μόνο πράξεις μνημόνια ΕΝΦΙΑ μακεδονικό κ λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα! Μόλις χθες η Φώφη δήλωσε ότι θα δώσει ψήφο ανοχής στον Μητσοτάκη για να κυβερνήσουν μαζί και να καταργήσουν την απλή αναλογική. Θα βγουν από τον τάφο τους ο Ανδρέας και ο πατέρας της και θα τους κυνηγάνε όλους μαζί. Ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φωφη ντροπη σου με σημιτικουϛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΛΥΤΩΜΟΣ,ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ..................ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βολεύει το ΣΥΡΙΖΑ το σενάριο συνεργασίας ΚΙΝΑΛ-ΝΔ,
    το οποίο καλλιεργεί απ΄την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της χώρας.
    Με ποιους όμως κυβερνάει; Με τους ΑΝΕΛ. Όχι βέβαια με δεξιούς.
    Απλώς με ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ και με τους "νέους" πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ. Αυτοί βέβαια είναι οι καλοί. Οι κακοί έμειναν στο ΚΙΝΑΛ, αλλά είναι ευπρόσδεκτοι στο νέο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Κουντουρά, ο Κουίκ και οι λοιποί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίζοντας "Φώφη"... στηρίζεις Κούλη.. Τοσο ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δεν ηταν σε καμια αλλη εκλογική αναμέτρηση.. ε ρε κουτόχορτο.. Εχει πολύ καλύτερη γευση απ του Συριζα, γιαυτο και ο λαος το τρωει εδω και 20 χρόνια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.