Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καλλιεργούσαν σε δασώδη περιοχή της Θεσσαλονίκης 50 δενδρύλλια κάνναβης (βίντεο)


Συνελήφθησαν χθες (23 Ιουνίου 2019) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο άτομα ηλικίας 63 και 39 ετών, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της παράνομης καλλιέργειας κάνναβης, σε δασώδη έκταση σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν 50 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,75 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 48,1 γραμμαρίων και 2 δενδρύλλια κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα, μία μοτοσυκλέτα και μία γεννήτρια ποτίσματος, ως μέσα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Δενδρύλλια κάνναβης
#video από τον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε δασώδη περιοχή της #Θεσσαλονίκης ◾ Αστυνομικοί του #Κιλκίς συνελάβαν 2 άτομα και κατασχέθηκαν 50 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ενός μέτρου και 75 εκατοστών #Αστυνομικό_Τμήμα_Παιονίας
Δημοσιεύτηκε από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στις Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.