Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Το 8ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων - «Όσο ο χορός γυρίζει, ο κύκλος μεγαλώνει» (βίντεο)



Στα 100 χρόνια μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ήταν αφιερωμένο το  8ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων - «όσο ο χορός γυρίζει, ο κύκλος μεγαλώνει» στην Έδεσσα.
 Το αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων που είναι πλέον θεσμός για την πόλη της Έδεσσας έδωσε  για μια ακόμη χρονιά την παραδοσιακή ζωντάνια με ήχους και χρώματα στους δρόμους της,  με κορύφωση της εκδήλωσης στο χώρο του δημοτικού σταδίου «Φόρης Γεντζής» της πόλης.  

Η συνδιοργάνωση της πολύ μεγάλης εκδήλωσης ανήκει στους Συλλόγους της Έδεσσας: Φιλοπρόοδος Μ. Αλέξανδρος, Ποντίων «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», Μικρασιατών «η Μπίγα», Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού και Ηπειρωτών «Απειρωτάν», μέλη των οποίων απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, ενώ τα κείμενα και την παρουσίαση, τα τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει η Ροζαλία Γαβριηλίδου, μέλος της οργανωτικής επιτροπής.


Βίντεο Georgios Spiridis


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.