Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανατροπή στην σταυροδοσία και σειρά εκλογής των υποψηφίων τοπικού συνδυασμού της Πέλλας

Ανατροπή σημειώθηκε σήμερα στην σταυροδοσία και σειρά εκλογής των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων του τοπικού συνδυασμού "Πέλλα πάνω απ' όλα", στη Δημοτική Κοινότητα Πέλλας, μετά από ένσταση υποψηφίου και επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών. Μια εξέλιξη με ή χωρίς «παρενέργειες» στη σύνθεση του κοινοτικού συμβουλίου, ανάλογα πάντα με τις μετεκλογικές διεργασίες και τελικές αποφάσεις του τοπικού συνδυασμού.


Η ανατροπή αφορά την υποψήφια κοινοτική σύμβουλο Ευφροσύνη Μερεμητσάκη του Ανέστη, η οποία αμφισβήτησε την επίσημη σταυροδοσία όπως ανακοινώθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών και προσέφυγε σήμερα σ' αυτό, προκειμένου να γίνει επανακαταμέτρηση. Η επανακαταμέτρηση την δικαίωσε απόλυτα και αντί των 70  σταυρών όπως φάνηκε από την χθεσινή ανακοίνωση της σταυροδοσίας της, σήμερα επήλθε η αποκατάσταση με την πραγματική σταυροδοσία των 100 σταυρών να αποδίδεται τελικά στην υποψήφια και την ανάλογη κατάταξη της στη σειρά εκλογής του τοπικού συνδυασμού. Η κα Μερεμητσάκη μετά και την τελευταία εξέλιξη, πλέον καταλαμβάνει οριστικά την 3η θέση.

Δείτε την σταυροδοσία και την σειρά εκλογής των υποψηφίων του συνδυασμού "Πέλλα πάνω απ' όλα", στη νέα αναθεωρημένη της προς το ορθό μορφή από το Πρωτοδικείο.
HE karatzova.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…