Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτυχίες των Εδεσσαίων Βετεράνων Αθλητών στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου


Με πολλές διακρίσεις και μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την Καρδίτσα οι Βετεράνοι Αθλητές Στίβου του Συλλόγου της Έδεσσας. Εκεί συμμετείχαν στους 32ους   Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου καταφέρνοντας να ξεχωρίσουν στα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν.
Ειδικότερα:
Ο Σαλαμάνης Διονύσιος κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια (στο δίσκο και τη σφαίρα), ένα ασημένιο (στο ακόντιο), ενώ ήταν και ο καλύτερος αθλητής από όλους στο αγώνισμα του δίσκου.
Ο Ράπτης Γιώργος κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια (στο τριπλό άλμα και το άλμα με κοντάρι) και ένα ασημένιο (στη σκυταλοδρομία 4Χ100).
Ο Χατζηανέστης Τριαντάφυλλος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο (στο άλμα σε μήκος), δυο ασημένια (στο δίσκο και τα 4Χ100) και ένα χάλκινο (στα 100).
Ο Νικολάου Πέτρος κατέκτησε δυο ασημένια μετάλλια (στο τριπλό άλμα και τα 4Χ100), ο Σιδηρόπουλος Λεωνίδας κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο (στα 4Χ1000), ενώ η μοναδική εκπρόσωπος για τις γυναίκες Παπαδοπούλου Πετρούλα κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 1500.
Με τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους οι συγκεκριμένοι αθλητές και η αθλήτρια έδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο αγαπούν το άθλημα του στίβου και  πως αποτελούν παράδειγμα για τους συμπολίτες τους και τους μαθητές τους, καθώς οι τρεις από αυτούς είναι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής και ο ένας  Δάσκαλος.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Ράπτης | gioraptis@sch.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.