Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγιασμός στο Πολιτικό Γραφείο του Διονύση Σταμενίτη (φωτο)



Διονύσης Σταμενίτης: «Ο Νομός μας μπορεί να φτάσει ψηλά και να πετύχει».

Αγιασμό στο πολιτικό του γραφείο πραγματοποίησε την Τετάρτη 19 Ιουνίου ο Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Σταμενίτης. 
Ο Διονύσης Σταμενίτης ξεκίνησε τον επίσημο προεκλογικό του αγώνα δίνοντας σύνθημα αλλαγής, για την Πέλλα και για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο Νομός και στο πως αυτά θα πρέπει να αξιοποιηθούν, ώστε η Πέλλα να φτάσει ψηλά και να πετύχει. Επισήμανε ότι ο Νομός μας δεν μπορεί να συνεχίσει να χάνει άλλο χρόνο και εξέφρασε την πίστη ότι με τον σωστό σχεδιασμό και τη συνεργασία η Πέλλα μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον.
Ο πρώην Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στάθηκε ιδιαίτερα στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν καταθέσει συγκεκριμένο, ρεαλιστικό πρόγραμμα και είναι οι μόνοι που μπορούν να βγάλουν τη χώρα οριστικά από αυτήν τη μακρά και παρατεταμένη περίοδο κρίσης.
Μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε την Τετάρτη στον πολιτικό του γραφείο και τους ζήτησε να είναι δίπλα του σε αυτόν τον αγώνα, όπως ήταν πάντοτε όλα αυτά τα χρόνια.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment