Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών - Δεν άλλαξε το αποτέλεσμα



Δεν μεταβλήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Πέλλας κατά την διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών που ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε κατά την διάρκεια της ημέρας.
Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έτσι επισήμως δήμαρχος Πέλλας για την επόμενη τετραετία παραμένει ο Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος επανεκλέχθηκε την περασμένη Κυριακή με ποσοστό 50,15% έναντι του αντιπάλου του Στάθη Καστερίδη που έλαβε 49,85%.
Επίσης, κατά τον επανέλεγχο των ακύρων που διενεργήθηκε δεν βρέθηκε αριθμός αμφισβητήσιμων ψηφοδελτίων ικανός να ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα.

ΗΕ karatzova.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Λάθος έκφραση έχετε κάνει. Στην κατάληξη του άρθρου πρέπει να γράψετε ότι ΔΕΝ βρέθηκε ΚΑΝΕΝΑ ψηφοδέλτιο που δεν ήταν άκυρο χωρίς σημαντικό λόγο. Επισεις ένα ψηφοδέλτιο ακυρώθηκε από τον Στάμκο γιατί δεν μπόρεσε κάποιος εκλογικός αντιπρόσωπος να ταυτίσει τους ψηφίσαντες με τα ψηφοδέλτια. Και ακύρωσε το τελευταίο ψηφοδέλτιο της αρίθμησης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.