Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ενωτική Δράση": Μερικές φορές είναι λυπηρό να επιβεβαιώνεσαι


Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο, αντίθετα από άλλων κομμάτων, δεν υπάρχει εκπροσώπηση της Έδεσσας (5 υποψηφιότητες από τα Γιαννιτσά και μια από την Σκύδρα) επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας πριν τις εκλογές. 
Υποστηρίζαμε πως τα κέντρα λήψης αποφάσεων δεν αντιλαμβάνονται την πόλη μας σαν πρωτεύουσα νομού. 
Επιβεβαιώνει επίσης την ανυπαρξία κάποιων, εκλεγμένων η μη, που θέλουν να εμφανίζονται σαν πολιτικοί παράγοντες αυτού του κόμματος στην Έδεσσα, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν ακριβώς την ίδια αντίληψη. Είναι οι ίδιοι που πάλεψαν με νύχια και με δόντια για την συσπείρωση της παράταξης που εκπροσωπούσε την Νέα Δημοκρατία στις δημοτικές εκλογές, το οποίο μάλλον ήταν και το μόνο που τους ενδιέφερε. 
Τώρα λοιπόν που η πόλη μας έμεινε χωρίς εκπροσώπηση από το κόμμα που εκπροσωπούν, περιμένουμε με αγωνία να μας αποδείξουν το αντίθετο καταγγέλλοντας ανοιχτά αυτήν την αδικία με δημόσιες δηλώσεις τους. 

Είναι λυπηρό ότι μεγάλες απαιτήσεις της κοινωνίας μας, όπως για παράδειγμα το οδικό δίκτυο σύνδεσης της πόλης με την Θεσσαλονίκη, θα μείνουν σίγουρα και αυτήν τη φορά χωρίς άμεσο διεκδικητή - βουλευτή από την Έδεσσα και μάλιστα μέσα στο κόμμα που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα. Δηλώνουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση, ότι η Ενωτική Δράση θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της πόλης μας και των πολιτών μας μέσα από την ρυθμιστική μας θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Από τη θέση μας αυτή θα διεκδικήσουμε, όπως είχαμε δηλώσει προεκλογικά, όλους τους μεγάλους στόχους του Δήμου μας (οδικό δίκτυο, πανεπιστημιακά τμήματα κλπ) καλώντας σε συστράτευση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 

Οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης της Έδεσσας από οποιοδήποτε κόμμα θα μας βρει αντίθετους και θα την καταγγέλλουμε, ώστε οι συνδημότες μας να ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση ήρθε η ώρα ο καθένας να αναλογιστεί το μέγεθος της ευθύνης του για την επί δεκαετίες κατάντια αυτού του τόπου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Σας βγάζω το καπέλο, εδώ τους θέλω τώρα όλους της παράταξης Γιάννου και τους υπεύθυνους της ΝΔ στην Έδεσσα εδώ θα δείξουν τα κότσια τους .Είναι ντροπή για την Έδεσσα αυτό που έγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήταν μόνο αυτό ντροπή καλά θα ήταν αλήθεια Έδεσσα αλμωπία τοπικές οργανώσεις δεν έχουν η απλά υπάρχουν για φωτογραφίες

      Διαγραφή
  2. Τα μέσα ,τα ρουσφετια οι γνωριμίες ,η αναξιοκρατία κυριαρχουν μια ζωή στην δεξιά παράταξη.Πρώτοι που θα ζητουν την αλλαγή κυβέρνησης Μητσοτάκη (όπως και του πατέρα του )θα είναι οι Νεοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπή για την πόλη..όχι πως θα ψηφίζαμε Κούλη αλλά λέμε τώρα.. το χειρότερο ψηφοδέλτιο της νδ ever!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Έδεσσα πήρε ότι της αξίζει "το τίποτα" Μια πόλη που ζει απο τα επιδόματα δεν έχει μέλλον. Το ίδιο και η Αριδαία. Κανείς δραστήριος δεν υπάρχει γι'αυτό θα κοιτάμε τα Γιαννιτσά με τα κυάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα οποία Γιαννιτσά βλέπουν την υπόλοιπη Μακεδονία με τα κυαλια.
      Για τις υπόλοιπες Περιφέρειες δεν συζητάμε

      Διαγραφή
  5. Θα κλείσει άραγε ο Δήμος λογω μη εκπροσώπησης;;;
    Αρε πατριώτες της φακής τώρα με κυβέρνηση ΝΔ ούτε ο θυρωρός των υπουργείων δεν θα μας αναγνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί της Ν. Δ.δουλευουν για τη Τζακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς βρε παιδιά ήσασταν ανεξαρτιτοι τι σας έπιασε π πόνος .Τελικά αυτοί που στηγματιστηκαν ήταν οι ΑνεξΆρτητοι.εδεσσσ good luck.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;
    ΜΠΛΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠ............. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού πουλήσανε συσπείρωση για να εκλεγούνε στο δήμο της Έδεσσας την αφήσανε ακάλυπτη και την ξεπουλήσανε στα γιαννιτσά. Δεν πειράζει θα την εκπροσωπήσει τώρα ο γίγαντας της πολιτικής κύριος Γιάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕ ΚΕΝΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ?.... ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥ?

      Διαγραφή
  10. Έδεσσα και Αλμωπία ψηφίζουμε δικούς μας ανθρώπους. Αυτό που έκαναν στη ΝΔ ήταν καθαρή αυτοκτονία. Μάλλον ο Κούλης δεν θέλει ισχυρή κυβέρνηση. Ντροπή για την παράταξη του να αποκλειστεί η Έδεσσα και η Αριδαία. φανταστείτε πόσο χεσμένους μας έχει η ΝΔ. Θα στηρίξουμε αλλά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν καθαρό σφάλμα και ατόπημα της κεντρικής της ΝΔ να μην έχει εκπροσώπηση απο Αλμωπία και Έδεσσα .
      Αλλά το οτι όλα τα σπαμοτρολια των γνωστών γραφείων πήραν φορά και γράφουν απανωτά σε τρίτο πρόσωπο και το παίζουν αγανακτισμένοι δεξιοί, αυτό με ξεπερνάει

      Διαγραφή
  11. Η Εδεσα και η Αριδαία υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη μετά βαίων και κλάδων σαν σωτήρα και αυτός τους το ανταπέδωσε.
    Ακόμα δεν είδατε τίποτα.Κανείς δεν θα μιλήσει γιατί όλοι περιμένουν να πάρουν καμιά θεσούλα από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. blue sheep of wdessa abd karatzova are you ready?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε ναζι από εδώ, τράβα να διαβάσεις τα παλιά τεύχη που έβγαζε το αφεντικό σας και μετά βγες από την σπηλιά σου

      Διαγραφή
  14. ΆΓΡΙΕΣ ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ! Μαρκογιαννάκης: Προδότης και ψεύτης ο Μητσοτάκης – Όλα γίνονται για την πρωτιά της Ντόρας
    http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%86%ce%93%ce%a1%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%9b%ce%9f%ce%98%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%a0%cf%81%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ενωτικη δραση τι ζορι τραβαει? Γιατι μπλεκεται σε θεματα κεντρικης πολιτικης σκηνης? Εκτος και αν καποιος ενδιαφερομενος για το ψηφοδελτιο της ΝΔ υπηρξε κρυφος υποστηρικτης του συνδυασμου της. Μπα δεν το πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια χαρά τακούλη! Ανοιχτός ο δρόμος για σένα η τον Λαμπρόπουλο την άλλη φορά.Και το παίζει ο κυρ θανάσης στεναχωρημένος κιόλας. Δεν σας άρεσε ο ταπατζίδης. Ηταν πολύ σοβαρός για τα γούστα σας. Είχε μαλώσει και με τη μαρούλα. Μην ανεβάασουμε ποτέ επίπεδο να μη φαίνεται η γύμνια του δημάρχου μας.Ο επιχειρηματίας επαιξε κανεναν ρόλο; Γιατι χωρίς αυτόν πια δεν κάνουμε τίποτα.Κρίμα στην πόλη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.