Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά συγχαίρει τις υπηρεσίες για τη θετική ανταπόκριση στις εκλογές


Στις τετραπλές εκλογές του Μαΐου αλλά και στις επαναληπτικές της 2ας Ιουνίου οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ανταπεξήλθαν στο δύσκολο έργο της ταυτόχρονης διενέργειας εκλογικών διαδικασιών, με θετική ανταπόκριση και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ανέφερε σε σχετική δήλωση της: «Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για τη συνεργασία όλα τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που ήταν επιφορτισμένα με το έργο της προετοιμασίας, παρακολούθησης και ασφαλούς διενέργειας της εκλογικής διαδικασίας στην διοικητική επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας. Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, των Πρωτοδικείων, των Δήμων για τη συνεργασία και την πολύ καλή διοργάνωση των εκλογών. Η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης είναι σε υψηλό επίπεδο, επιστημονικά και επιχειρησιακά. Πάνω απ’ όλα, στη διαχείριση ανάλογων απαιτητικών προγραμμάτων, έργων, καταστάσεων κυριαρχεί η συνεργασία, η αλληλοβοήθεια και η συνεννόηση. Αυτό είναι το μεγάλο μας κέρδος από μία πρωτόγνωρη εκλογική διαδικασία με εκλογικά τμήματα, υλικό και δικαστικούς αντιπροσώπους διπλάσιους σε σχέση με κάθε άλλη φορά. Αξίζουν, και πάλι, συγχαρητήρια σε όλους».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.