Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Πέλλας επανεκλέγεται ο Γρηγόρης Στάμκος



Ο Γρηγόρης Στάμκος επανεκλέγεται Δήμαρχος Πέλλας με ποσοστό 50,16%. Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών έχουν ως εξής:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

43 comments:

  1. Δεν προβληματίζει κανέναν η μεγάλη αποχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αποχη προβληματιζει μονο τον δευτερο ο πρωτος εκανε τη δουλεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΕΝΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ?ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαστε αξιοι της μοιρας μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει... παραλίγο να έβγαινε ο άλλος με τόσες λανθασμένες ψήφους κάποιων πολιτών... θα έπρεπε να υπήρχε αυτοδυναμία απο την πρώτη Κυριακή!

      Διαγραφή
  5. Θέλουμε έργα στην πόλη μας και σεβασμο στους πολίτες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10 χρόνια δήμαρχος κ δεν έκανε τίποτα η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια μαζί σου σταμκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε μυρωδιά δεν έκανε τίποτα... απλά από τα 2-3 μύρια που ήταν χρεωμένος ο δήμος, μεσα σε μια 5ετια είναι 2-3 ΣΥΝ! Να σου φέρουμε μια κατσαρόλα να βράσεις τις πληροφορίες σου και να τις μυρίσεις!

      Διαγραφή
    2. Αυτοί είστε τόσα χρόνια μόνο ειρωνεία κ αλαζονεία,αυτό με τα οικονομικά το κάνατε καραμέλα γιατί δεν είχε τίποτα άλλο να μας πει. Δυστυχώς δεν πείθεις, παρόλα αυτά εύχομαι να κάνει κάτι αυτή τη φορά για την πολη

      Διαγραφή
    3. Το μεγαλύτερο χρέος στην πολιτική είναι απέναντι στους πολίτες. Και αυτό,στην περίπτωση του κυρίου Σταμκου,ειναι ακόμη ανοιχτό και ανεξοφλητο. Συγχαρητήρια σε όσους απείχαν. Δώσατε την ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς των δύο επικρατεστερων υποψηφίων να αποφασίσουν αυτοί για το μέλλον της πόλης.

      Διαγραφή
  7. Ε οχι κσι τον Δημοτικό υπάλληλο να τον βγάζανε δήμαρχο !! Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δημοτικός υπάλληλος έχει τελειώσει ανωτάτη βιομηχανική σχολή και ξέρει πολυ καλα την διαχείριση των δήμων...ο Σταμκος είναι γεωπόνος...Δεν συμφωνώ βέβαια με το κριτήριο του τι έχει τελειώσει ο καθένας... Η ικανότητα του καθένα ως δήμαρχος κρίνεται εκ του αποτελεσματος και των εργων..κλπ κλπ...

      Διαγραφή
    2. Επειδή έχει τελειώσει την βιομηχανική να μας εξηγήσει και που βρήκε 400 χιλ να ξοδεψει σε δύο εκλογες
      ως δημοτικος υπαλληλος σιγουρα οχι Αν και ολοι γνωριζουν ας μας πει αυτος αν θελει

      Διαγραφή
    3. Η μισή Ελλάδα έχει τελειώσει οικονομικές σχολές. Το ότι είνσι νόμιμο να πολιτεύονται οι υπάλληλο του δήμου δεν το καθιστά το δικαίωμα αυτό και ηθικό Για πολύ ευνόητους λόγους.

      Διαγραφή
  8. Για όλα φταίει ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ μαύρο ασχετεεεεεε έρχονται οι βουλευτικές θα δεις παλιοπαραγοντα τι σε περιμένει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δεις μαυρο στη ΝΔ καρασμανη σταμενιτη που ετρεχαν για τον Σταμκο. Συριζα ολοι αυτο τους ποναει και μονο αυτο.

      Διαγραφή
    2. μαλλον στο εξωτερικο θα ζεις και εισαι ασχετος για να λες πως αυτοι οι δυο ετρεχαν για Σταμκο
      ο Καρασμαναγας ουτε για τον εαυτο του δεν τρεχει

      Διαγραφή
  9. Για να δουμε τι θα γίνει όταν χιονίσει....θα μποροε να κυκλοφορησουμε η θα αποκλειστουμε...και τι θα γίνεται με τα σκουπίδια και τους κάδους..
    Είναι δυνατόν μπροστά σε μια οικοδομη να βαζουν κάδους που να συγκεμτρωνουν τα σκουπίδια 5 οικοδομων? Και τα πάρκα για τα μικρά παιδιά....και τα αδεσποτα?και τα παρκαρισμενα αυτοκίνητα πάνω στις στροφές που εμποδίζουν την ορατότητα....ειναι καποα απο το θεματα προς λύση...έργα δεν είναι μόνο η εμποροπανηγυρη , η παραμυθουπολη, η ανθοεκθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... αδέσποτα, παρκαρισμένα αυτοκίνητα ... και μην ξεχνάμε καρέκλες και κλείσιμο πεζοδρομίων από μαγαζάτορες ... φίλων και συζύγων δημοτικών συμβούλων και δημοτικών υπαλλήλων, απαγόρευση παρκαρίσματος μπροστά σε μαγαζιά cafe "δικών μας ανθρώπων".

      Διαγραφή
  10. Σήκωσε μανίκια χρέωσε τον Δήμο αλλά κάνε έργα δήμαρχε!
    Αυτό θέλει αυτή η πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πώς αντεχης τους συμβούλους του για άλλα πέντε χρόνια.
    Ο Στάμος μια χαρά είναι.οι τρυγηριζω του είναι το προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τί ακριβώς είναι μια χαρά ο Σταμκος; Στην αγένεια; Στην παντελή έλλειψη σεβασμού στους δημότες; Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Δημοκρατία έχουμε και τα αποτελέσματα των εκλογών καταδεικνύουν το ήθος μας. Άνθρωποι από τη μία αδιάφοροι για την πόλη, όπως απέδειξε η αποχή και από την άλλη, άνθρωποι άξεστοι και αγενεστατοι, χωρίς παιδεία. Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αυτό που είμαστε.

      Διαγραφή
    2. Μήπως ξέρεις και το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια"?? 10 χρόνια δήμαρχος και άλλα 4 που συνεχίζει δε νομίζω να είναι και αγενής και χωρίς σεβασμό....καλα για την παιδεία ασχολιαστο...ψάξε και διάβασε λίγο το βιογραφικό του και τι έχει κάνει στη ζωή του και πέσε για ύπνο...

      Διαγραφή
    3. Το ύφος σχολίου σας επιβεβαίωσε αυτό το οποίο είπα και που εσείς αρνηθηκατε. Δημότες με τέτοια φρασεολογία, μόνο μια τέτοια Δημοτική Αρχή θα μπορούσε να τα εκφράσει. Σαφώς και τα 14 χρόνια που θα κλείσει ως Δήμαρχος είναι σημαντική υπόθεση, καθώς καταδεικνύουν ότι σαν δημότες χρειαζόμαστε πολύ δουλίτσα ακόμη. Κι αυτό είναι και το μεγαλείο της Δημοκρατίας. Φανερώνει ποιοι και τί ακριβώς είμαστε.

      Διαγραφή
    4. Καλύτερα να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να βλέπουμε τι κάνει πάρα να το παίζουμε πιο "έξυπνοι"από αυτόν λέγοντας του τι μπορεί να κάνει...μόνο αυτός που είναι ΙΚΑΝΟΣ και ΗΘΙΚΟΣ σε όλα του αξίζει να βγαίνει..οι υπόλοιποι σπίτια τους...και η φρασεολογία μου φίλε μου είναι αυτή που αρμόζει για να λέω τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι όπως θα ήθελαν πολλοί να είναι... γι'αυτό αφήστε τα δεν έκανε αυτό και δεν έκανε εκείνο και δείτε λίγο καλύτερα τι έχει κάνει 10 ΧΡΟΝΙΑ τώρα...αυτά...

      Διαγραφή
  12. ΣΤΆΘΗ το καλύτερο δώρο Στο Σταμκο από το να μοστράρεις τον Παπανικολάου με τούς συμβούλους του και τον Βασιλειάδη του Ισαάκ δεν μπορούσες να κάνεις. Αν δεν λοξοκύταζες στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην αριστερά ( θυμήσου που ήσουν στην εκδήλωση μέ τπ Κουβέλη Τότε που συνελαβαν τα μισά Γιαννιτσά) και στα ίσια δηλωνες την κομματική Σου ιδιότητα θα εκλεγόσουν πανηγυρικά με τέτοιο ρεύμα που είχε η Ν.Δ και με τη δυσαρέσκειά κατά του δημάρχου. Επίσης η ευθεία στήριξή Του Θεόδωρου μη νομίζεις ότι σου έκσνε Καλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεγαλύτερο δώρο στον Στάμκο το έκανε ο Καστερίδης που κατέβηκε επικεφαλής.Καλά θα κάνει να πάει σε έναν καθρέφτη και να κοιτάξει καλά και προσεκτικά.Εκεί θα δει την αιτία που μπόρεσε ένας επί εννιά χρόνια ανύπαρκτος δήμαρχος να επανεκλεγεί.Ούτε ο Παπανικολάου τον φταέι ούτε ο Σταμενίτης ούτε ο Καρασμάνης ούτε τα βριλ και τα ελοχίμ.

      Διαγραφή
    2. Ξεχνάς και τον άλλο τον Βασιλειάδη τον παμπάλαιο

      Διαγραφή
  13. Την πρώτη Κυριακή πήρε 14900 ψήφους και την δεύτερη 14600 ενώ 50000 πολίτες του δήμου είπαν όχι! Εγώ δεν θα πανηγύριζα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Καστεριδης παιδια θα ηταν νικητης αμα δεν εβρεχε και πηγαινε ο κοσμος να ψηφισει.τυχερος ηταν ο Σταμκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται αυτό.Εβαλε η κουφάλα ο Στάμκος τα αεροπλάνα να ψεκάσουν για να βρέξει και επίσης να ψεκαστεί ο κόσμος και να τον (ξανα)ψηφίσει .Αίσχος !!! Αηδία !!! Μούργα !!!

      Διαγραφή
  15. Καμμία σημασία δεν έχει ποιός βγήκε (οι πολίτες ζουν αλλού κ βλέπουν εργα που άλλοι οι πολίτες δεν βλέπαμε......η αποχή να προβληματίσει)μόνο να δούμε έργα παιδικές χαρές πάρκα,κακοτεχνιες κτλ διότι η εγκατάλειψη είναι εμφανής στην πόλη κ όχι μόνο να εργαστούν όλοι για το καλό της πόλης που είναι πίσω κ όχι μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ο Ερμής δεν ήταν ανάδρομος μπορεί κάτι να γινόταν ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εννοω φιλε μου οτι ειχε μεγαλη αποχη μην εκνευριζεσαι.να τον χαιρεστε τον δημαρχο γιατι απ οτι καταλαβαινω εισε και τσιρακι του.κατα βαθος ουτε που με νοιαζει στο μεροκαματο θα ειμαι παλι και δεν αλλαζει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ραντεβου στα γουναραδικα3 Ιουνίου 2019 στις 3:11 μ.μ.

    Να δω ποιοι δημοτικοι συμβουλοι θα δωσουν ψήφο στο Σταμκο για να χει πλειοψηφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς τους κατοίκους του Δήμου Πέλλας(κυρίως Γιαννιτσών):Ο Στάμκος εκλέχτηκε για τρίτη φορά λόγω έλλειψης αξιόλογων συνυποψηφίων!!!Αλλωστε ότι είναι οι ψηφοφόροι τέτοιοι θα είναι και οι ηγέτες του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφου εχουμε τοσο μαγκα δημαρχο να δωσει και καμια δουλεια και σε εμας.οι δουλειες της δημαρχειας ειδικα αυτες που ειναι απευθειας αναθεση γιατι τις παιρνουν ολο οι ιδιοι.εχουν πλουτισει φτανει πια για χαζους μας περασατε.ο δημος εχει ενα σορο επαγγελματιες να μοιραζουν τις δουλειες σε ολους και οχι σε συγκεκριμενα τσιρακια που τρεχουν απο πισω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4.36 κάνεις λάθος γιατί ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ αν δεν έκανε την συμφωνία πριν 4 χρόνια μαζί του πιστεύοντας ότι είναι ο καταλληλότερος και βασικό ότι θα τον βοηθήσει στις βουλευτικές η ομάδα που έβαλε στο ψηφοδέλτιο θα καταλάβεις ότι δεν τον ένοιαζε ο δήμος και τι αποτέλεσμα θα έχει τώρα έχει 6 άτομα που θα τρέχουν γι'αυτόν όλα τα άλλα του είναι αδιάφορα γιατί είναι παρτακιας και αυτά καλό είναι να τα ακούνε οι κολλητοί του που τρέχουν ήδη γι'αυτόν γιατί όπως και να τα λένε τα πράγματα σανό δεν τρώμε άσχετα αν κάνουμε ότι συμφωνούμε όταν τα ακούμε γιατί έχουν και άλλο ελάττωμα να μην δέχονται τίποτα από αυτά που τους λέμε εμείς ο κόσμος νομίζοντας ότι πέρασαν και δύσκολα δήθεν μέχρι να αποφασίσουν αυτό το έκτρωμα για υποψήφιο δήμαρχο καλό λοιπόν είναι να ακούτε και λίγο όχι να βρίσκεστε εσείς οι ίδιοι οι 15 και να νομίζεται ότι τα ξέρετε όλα και στο κάτω κάτω υπήρχαν και άλλα άτομα σε αυτήν την παράταξη γιατί μόνο εσείς οι εκλεγμένοι εεεεεε??? Και άλλοι έχουν τρέξει γι'αυτόν τον συνδυασμό ντροπής σας η ταπεινή μου γνώμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγνώμη τελικα βγηκε δήμαρχος ο Σταμκος η Καστεριδης; Γιατι απ οσο γνωριζουμε η διαφορα ειν 41 ψηφοι κ ξαναμετρουνται απ την αρχη καθως επισης θα δουν και τα ακυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και βέβαια εννοώ τον απολιτικου παπανικολαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Aν περιμένει ο Παπανικολάου στήριξη για την υποψηφιότητά Του ως αντάλλαγμα πλανάται κλάνην οικτρά που θα έλεγε και ο φατσέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10.10 συμφωνώ απλώς ήθελε να κάνει την συμφωνία για την πάρτη του γι'αυτό θα τελειώσει στις βουλευτικές και χαίρομαι γιατί θα πάρει αυτό που του αξίζει το ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μα θυμηθούμε οι παλιότεροι και άλλες προεκλογικές συμφωνίες του καστερ τότε που βγήκε νομαρχιακός Σύμβουλος του θεοδδωρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.