Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή - πρόταση της Δημάρχου Σκύδρας προς την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για επείγουσα σύσκεψη με αντικείμενο τα αδιάθετα ροδάκινα


Επιστολή προς την Αν.Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με την οποία προτείνει την πραγματοποίηση επείγουσας σύσκεψης σ΄επίπεδο Νομού για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδιάθετων ροδάκινων της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα η Δήμαρχος στην επιστολή της (αρ.π.6105/12-6-2019) τονίζει τα εξής:
«Είμαστε αποδέκτες της αγωνίας των παραγωγών μας και των συνεταιριστικών τους οργανώσεων για την τύχη των αδιάθετων ποσοτήτων ροδακίνων που παραμένουν στις ψυκτικές εγκαταστάσεις.
Επειδή το πρόβλημα εξελίσσεται με εκρηκτικό τρόπο για την οικονομία της περιοχής μας, παρακαλώ να συγκαλέσετε έκτακτη σύσκεψη των αρμοδίων φορέων προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεργασία όλων με σκοπό τη διάθεσή τους».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Δυναμικά και ορεξάτη συνεχίζει η Δήμαρχος Σκύδρας βλέπω.Ευτυχώς δεν έβγαλαν άλλον οι Σκυδραίοι γιατί θα γύριζε πίσω ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κ.Ιγνατιαδου. Είμαι Δ.υπαλληλος κ παρατηρώ μια δυναμική εξέλιξη στην προσπάθεια που καταβάλετε.Αλλωστε το ποσοστό τυχαίο; Δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλουν να μας πουν;Ότι δεν υπάρχει ζητηση στο επιτραπέζιο;Μας δουλεύουν τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σας τα πουλήσει ο Τζιτζικώστας μην ανυσηχείτε!!! Από πότε τα ροδάκινα τα πουλάει η τοπική αυτοδιοίκηση; Παραμυθάκια για μικρά παιδιά αφού αυτά σας αρέσουνε!!!Ο Κούλης θα σας χρυσώσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόλογος βρε κρααα κανουν ΦΕΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στην Δημαρχο. Δικαιως εξελεγει με την πρωτη. Ο Δημαρχος της Πελλας αετο πεταει τι τον ενδιαφερει. Ειναι και γεωπονος τρομαρα του.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας φτιάξουν και την πομονα στην δαφνη,που εδω και 2 χρονια την εχουν παρατησει και λιγο ακομα θα χασουμε τις παραγωγές μας.Ειναι αδιανόητο εν ετη 2019 να μην μπορουν να την φτιάξουν.Και απο οτι φαινεται ετοιμαζόμαστε να κανουμε ομαδικη αγωγη κατα της Δημάρχου .Ας προσεχαν αυτα τα ξεφτιλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανατρίχιασαμε...α τράβα απο δω ρε καμμενε

      Διαγραφή
    2. Θα τα δεις σε λιγες μερες φασιστες.Επειδή η αφελης του Δ.Σκυδρας την βγάλατε δήμαρχο δεν θα μείνουμε κάτσουμε εμεις να καταστραφουμε.Είτε το θέλετε ειτε όχι η αγωγη ετοιμάζεται.

      Διαγραφή
  9. Στις 7 Ιουλίου ο λακης βασιλειαδης ερχεται!!,αφου δεν μπόρεσε ως αντιδημαρχος Οικονομικών του δημου Γιαννιτσων και περιφερειακός συμβουλος εκπροσωπώντας την επαρχία Γιαννιτσών,τωρα ως βουλευτής της επαρχίας Σκύδρας θα σας τα δώσει και με το παραπάνω.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχης φιλε δικιο για τον λακη πλατιας, με λενε ρηζο και οπος θελω το γυριζω, γιαννιτσα γενηθικα, γιαννιτσα τροω και πινω στην σκυδρα το δινω. θα παρη ναμην πω απο την σκυδρα η μποτζιδου τον περιμενη .αυτη συνεχίζω να τηλεφωνεί οτι ειναι υποψήφια, τις τρελης θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σπαει το εμπαργκο η χωρευουμε στους ρυθμους επιχειρηματιων και μεσιτων και σβηνουμε μερα με τη μερα. Ολα καταστραφηκαν. Ολα σταματησαν. Ο κοσμακης σαν τελικη λυδη εκανε στροφη στον πρωτογενη τομεα,και επιτεθηκσν τα λαμογια ακομη και σε αυτον,και σε ο,τι αλλη επιχειρηματικη κινηση σκεφτουμε.
    Η χωρα πρεπει για ξενα συμφεροντα και για λαμογια κυβερνοντες να ειναι υποδουλη. Μονη λυση του Ελληνα.. δυστηχως η ξενητια. Α ρε λαμογια.
    Ασπρη μερα δεν μας ειναι γραμμενο να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέτοια θέλουν οι έμποροι για να κάνουν πανηγύρι και να παίρνουν τα νεκταρινια και ροδάκινα ανοικτά. Να μάς πούνε που υπάρχουν αδιάθετα προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.