Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών, των με αριθ. 12/2015, 10, 11 & 21/2017 συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

2ο Ορισμός των δικαιούχων αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, προσδιορισμός του ύψους της καταβαλλόμενης αποζημίωσης και καθορισμός του τρόπου καταβολής για το έτος 2019.

3ο Αντικατάσταση υδρονομέων λόγω παραιτήσεων.

4ο Ορισμός Δ/ντος Συμβούλου της εταιρείας με την επωνυμία “Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχική Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων” που έχει έδρα στα Λουτρά – Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας, με αριθ. ΜΑΕ 69112/57/Β09/16

5ο Μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων για την αποκομιδή των απορριμμάτων

6ο Έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Προσχεδίου “Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης, έτους 2019” ( αριθ. 86/2019 Α.Ο.Ε.)

7ο Ακύρωση της με αρ. 140/2019 απόφασης ΔΣ: «Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας με αντικείμενο τη «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΞΙΦΙΑΝΗΣ» που χρηματοδοτείται από το INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009.» και λήψη απόφασης εκ νέου λόγω εκ παραδρομής λάθους στο Σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης

8ο Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας με αντικείμενο την «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ»

9ο Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας με αντικείμενο την «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ»

10ο Συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας στο πρόγραμμα ¨Μεταλυκειακό Έτος Εκπ/σης – τάξης μαθητείας ( ΥΠ. ΑΠΟΦ. 53781/Υ1/5-4-2019)¨ και καθορισμός απασχολούμενων με τις ειδικότητες: 1. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, 2. Τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου

11ο “Αναμόρφωση του Εγκεκριμένου Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2019 του ΚΕΚΠΑ του Δήμου Αλμωπίας".(αριθ. 31/2019 απόφαση του Δ.Σ. του ΚΕΚΠ-Α) 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…