Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019.

Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις στις εξής περιοχές:  

1.    Σήμερα Δευτέρα (03/06/2019)

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα, εκτός από τη Μακεδονία.

2.    Αύριο Τρίτη (04/06/2019) και την Τετάρτη (05/06/2019)

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες.

3.    Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και την Πέμπτη (06/06/2-19) στα κεντρικά και κυρίως βόρεια τμήματα της χώρας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.