Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη: Εθελοντική αιμοδοσία στον πεζόδρομο Έδεσσας


Στα πλαίσια εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Έδεσσας διοργανώνει εθελοντική  αιμοδοσία στις 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 9 πμ-1 μμ στο χώρο της παλιάς Vodafone  (στον πεζόδρομο).
Μαζί μας θα είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών υποστηρίζοντας δυναμικά τον εθελοντισμό για ακόμη μια φορά. Οι σπουδαστές Νοσηλευτικής του ΔΙΕΚ Έδεσσας θα βρίσκονται στο χώρο εθελοντικά για να προσφέρουν υπηρεσίες ελέγχου αρτηριακής πίεσης και μετρήσεις σακχάρου στους συμπολίτες μας, το προσωπικό της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου θα είναι επίσης εκεί για ενημέρωση σε θέματα οικογενειακού προγραμματισμού, αντισύλληψης και μητρικού θηλασμού.
Οι μικροί μαθητές του 8ου και 10ου Νηπιαγωγείου της πόλης μας θα δώσουν τη 
δική τους ανάλαφρη νότα σ’αυτή την ξεχωριστή μέρα ζωγραφίζοντας και  τραγουδώντας για την εθελοντική αιμοδοσία με το δικό τους ανέμελο τρόπο.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μοναδική μέρα Προσφοράς και Αγάπης στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Tο προσωπικό της Αιμοδοσίας Έδεσσας

Με εκτίμηση,
Αιμοδοσία Γ.Ν. Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.