Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Δευτέρα και ώρα 11:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. «Ορισμός υπολόγου (υπαλλήλου του δήμου) ενταλμάτων προπληρωμής,  για ¨Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αλμωπίας (Επέκταση) ΤΠ 2019¨ και  έγκριση έκδοσης  ενταλμάτων  προπληρωμής»          
2. Λήψη απόφασης για ορισμό  πληρεξουσίου δικηγόρου αναφορικά με την 24/2018 ΑΓΩΓΗ  ενώπιον του  Ειρηνοδικείου Αλμωπίας»
3. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθμ. 59/2019 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλ μωπίας»
4. «Διαβίβαση της αριθ.πρωτ.11937/21-5-2019 ΑΙΤΗΣΗΣ για λήψη απόφασης αναφορικά με γνωμάτευση δικηγόρου (έγκριση εξωδικαστικής αμοιβής)»
5. «Αποστολή γνωμάτευσης αναφορικά με την  11507/1-6-2018 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ»
6. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθ.πρωτ.14040/9-7-2018 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ και αποστολή συμπληρωματικών εγγράφων (ΑΓΩΓΗ ΠΤ117/18)»
7. «Διαβίβαση πρακτικών διεξαγωγής ηλεκτρονικού  διαγωνισμού  ¨Προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και καυσίμων κίνησης για τις  ανάγκες της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  και της ΔΗΚΕΑ έτους 2019 (διάστημα δώδεκα {12} μηνών) για λήψη απόφασης»
8. Εισήγηση όρων εκμίσθωσης του ακινήτου «Σπίτι Παιδιού» της ΤΚ Προμάχων
9. Εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Αλώρου
10. Εισήγηση όρων εκμίσθωσης τμημάτων του υπ’αριθμ. 765 δημοτικού τεμαχίου της ΤΚ Πιπεριάς
11. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπών οριστικής παραλαβής έργων  
12. Έγκριση πρακτικού διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού για το έργο «Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα της άρδευσης Τ.Κ Βορεινού.»  (αριθμ. Διακήρυξης 8857/25-04-2018
13. Έγκριση επειγουσών πρόσθετων εργασιών για το έργο “Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας”. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…