Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βασιλειάδης Βασίλειος (Λάκης): ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάµε την χώρα µας µπροστά - Μπροστά µε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες


 Είναι γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος των Νέων έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους θεσμούς, έχοντας αρνητική γνώμη για την πολιτική. Υπάρχει ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας και ακύρωσης κάθε προσπάθειάς τους.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απουσία αποτελεσματικής και δυναμικής πολιτικής εκπροσώπησης των νέων στην πολιτική· περιορίζοντας έτσι  τις ευκαιρίες για την υπεράσπιση των συμφερόντων της νέας γενιάς. 

Οι νέοι σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλα και σύγχρονα ζητήματα, πολύ διαφορετικά από αυτά που είχε να αντιμετωπίσει η προηγούμενη γενιά.  Παρόλα τα προβλήματα όμως η νέα γενιά πρέπει να αποτελεί τη γενιά της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της αναγέννησης. Γιατί οι νέοι μπορεί να αμφισβητούν, αλλά πάνω από όλα απαιτούν. Απαιτούν γιατί αυτοί αποτελούν το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. 
Οι νέοι και οι νέες έχουν και άποψη, αλλά και γνώσεις. 
Μπορεί να εμπιστεύονται τα λόγια, αλλά περιμένουν από τους πολιτικούς να κάνουν πράξη τα λόγια. 
Θέλουν να μείνουν και να προσφέρουν στην πατρίδα μας και να μην χρειαστεί να φύγουν από αυτήν.
Οι νέοι βγαίνουν μπροστά διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.
Γι αυτό και στη Νέα Δημοκρατία επενδύουμε στους Νέους εμπράκτως.
Επενδύουμε σε προγράμματα απόκτησης νέων δεξιοτήτων με ταχύρρυθμα προγράμματα κατάρτισης και επανειδίκευσης, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση,  πιστοποίηση και με βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Συνδέουμε τα πανεπιστήμια με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα. 
Στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα. 
Στηρίζουμε ενεργά τις ιδιωτικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
Αλλάζουμε ριζικά την Επαγγελματική Εκπαίδευση, ώστε από λύση ανάγκης για λίγους, να γίνει συνειδητή επιλογή και εργαλείο απασχόλησης για πολλούς.

Το δίλημμα λοιπόν για την νεολαία μας σε αυτές τις εκλογές δεν είναι εάν θα πάμε Δεξιά ή Αριστερά, αλλά εάν ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάμε την χώρα μας μπροστά. Μπροστά με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. 

Βασιλειάδης Βασίλειος (Λάκης)
Υπ. Βουλευτής Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment