Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Σάκη Χατζηδημητρίου για το αποτέλεσμα των εκλογών


Οι συνεργάτες μου και εγώ δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια και προγραμματικό λόγο.
Οι πολίτες της Αλμωπίας δεν επέλεξαν την πρότασή μας.
Σεβόμαστε την απόφασή τους.
Ο επόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας είναι ο κ. Μπάτσης, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία, για το καλό της Αλμωπίας.
Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν με την ψήφο τους την πρότασή μας, όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού μας, τους ακούραστους συνεργάτες του γραφείου μας και ιδιαίτερα την οικογένειά μου, που όλοι τους στάθηκαν στο πλευρό μου, με συνέπεια και αφοσίωση.

Σάκης Χατζηδημητρίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Σάκη ήτα τώρα μετά από τόσα χρόνια μακριά από την πολιτική, είναι μαχαίρι στην καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος καθαρός και έντιμος αγώνας; Αυτός στον οποίο διαρκώς υποτιμούσαν και χλεύαζαν τους άλλους υποψηφίους; Ποιος ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε; Απλά δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος έξω από τα αλώνια της ΝΔ για τον Δήμο. Ούτε οι συγχωριανοί του δεν τον ψήφισαν, σιγά μην τον στήριζε επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι και σχεδόν ανύπαρκτος οργανωτικά στην περιοχή. Εξάλλου, ο τύπος είναι όπου υπάρχει συμφέρον και παράς. Με έπαρση και αλαζονεία όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στη ζωή. Οι πολίτες δεν είναι τυφλοί. Βλέπουν και τιμωρούν. Είδαν αυτόν, είδαν και τους συνεργάτες, ζύγισαν και τους βρήκαν λειψούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα χαστούκι για την έπαρση και αλαζονεία που πρέσβευαν ο Χατζηδημητρίου και όσοι ο ΙΔΙΟΣ επέλεξε για συνεργάτες. Οι τσομπάνηδες και αμόρφωτοι (όπως κορόιδευαν) αλλά και επαγγελματίες και «μορφωμένοι» γύρισαν την πλάτη και έδειξαν την έξοδο από την πολιτική στους παραδόπιστους και συμφεροντολόγους. Αυτό το έκαναν είτε απέχοντας είτε στηρίζοντας αντιδραστικά άλλους υποψήφιους. Ελπίζω να πάρει το μήνυμα ο μεγάλος ηττημένος και να μας γλιτώσει από την πολιτική του παρουσία. Αν μη τι άλλο, δεν πρεσβεύει και τίποτα. Όπου φυσάει ο άνεμος ήταν πάντοτε, τόσο αυτός όσο και τα τσιράκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ;

      Διαγραφή
    2. Γιατί είναι όλοι τους αλαζόνες οι Έδεσσα ιοί, οι όμοιοι τους όμοιους κι κοπριά στα λάχανα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.