Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάκης Καρπάς: "Αυτή είναι η κατάσταση του Κλειστού Γηπέδου Αριδαίας σήμερα" (φωτο)


Το στολίδι της Αλμωπίας. Πριν από λίγα λεπτά σε αυτόν το χώρο προπονούνταν παιδιά. Πριν λίγες εβδομάδες, η ομάδα αυτού του γηπέδου κέρδισε πρωτάθλημα. Πριν από δύο μήνες όλα είχαν καθαριστεί και σουλουπωθεί για τον φιλανθρωπικό αγώνα μας, ο οποίος να σημειώσω έγινε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. 

Αυτή είναι η κατάσταση του Κλειστού Γηπέδου Αριδαίας σήμερα 24/6/2019. Εχθές πάντως τα πανηγύρια ήταν υπέροχα! Συγχαρητήρια, να το χαιρόμαστε. Κοινοποίηση να φτάσει παντού. Σε κάθε υπεύθυνο. 
-Σάκης Καρπάς (Unboxholics)

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή κατάσταση του γηπέδου:
dak-aridaias
Δείτε αναλυτικά και τη δημόσια τοποθέτηση του Σάκη Καρπά για την τραγική κατάσταση του ΔΑΚ Αριδαίας: 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θα τα φτιαξει ο νεος Δημαρχος με τα λεφτα του προηγουμενου αλλα ο σεβασμος που θα δειχνει ο καθε πολιτης θα τα φερει στο ιδιο χαλι.
    Οποτε μαλλον θα πρεπει να ανεβασεις και εικονες για την νοοτροπια των πολιτων , την νοοτροπια των εκλεγμενων οπως π.χ. ο Χατζητετοιος που ειναι και του αθλητισμου τι εκανε μονο τις κλειδαριες ηξερε να σπαει και να παιρνει γηπεδα για συντηριση καμια κουβεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.