Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανηγυρικές εορταστικές εκδηλώσεις στην Πέλλα - Ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία


Ξεκίνησαν χθες Σάββατο 29 και ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στην Πέλλα, οι οποίες  πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εορτασμού του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων.

Χθες το βράδυ, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέλλας «Ανατολική Ρωμυλία» πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τον  Μορφωτικό Περιβαλλοντικό Όμιλο «Η Αρχαία Πέλλα».

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, μετά την περιφορά της εικόνας που έγινε με την συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του δήμου Πέλλας, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στην κεντρική πλατεία του χωριού, μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Πέλλα τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου.
Στις εκδηλώσεις και στη σημερινή Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο αντιδήμαρχος Πέλλας Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας Βασίλης Στεργιούλας, οι υποψήφιοι βουλευτές Θ. Τζάκρη, Γ. Καρασμάνης, Διον. Σταμενίτης, Μ. Ζωγράφου - Τσαντάκη, Στ. Φουντουκίδης κ.α.
pelld

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.