Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα 20.30΄  συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Έγκριση οριστικής παραλαβής της «Προμήθειας ενός μεταχειρισμένου ισοπεδωτή γαιών (Γκρέιτερ)» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσας και της ΔΕΥΑΕ, για την εκτέλεση των εργασιών αποχέτευσης ομβρίων στο πλαίσιο του έργου «Ενοποίηση τουριστικού με εμπορικό κέντρο Έδεσσας», έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών της επιτροπής παρακολούθησης   (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
3. Έγκριση σχεδίων εκκένωσης κατοικημένων περιοχών του Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
4. Έγκριση πλακόστρωσης - αποκατάστασης υφιστάμενων πεζοδρομίων στην οδό Γ. Ρίτσου στην Έδεσσα, από την εταιρεία «Ypostirixis Group IKE» (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

5. Έγκριση του πρακτικού συνεδρίασης εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων
για τις Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών). 
6. Αποδοχή συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στην Πρόσκληση για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης). 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…