Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας

Την Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 20:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1)    Εκλογή υδρονομέων Δήμου Πέλλας αρδευτικής περιόδου  2019
2)    Έγκριση της αριθμ. 5/2019 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑΠ που αφορά την 2η αναμόρφωση του πρ/σμού της για το 2019.
3)    Έγκριση ή μη 1ου ΑΠΕ και το 1ο Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δ.Ε Μεγάλου Αλεξάνδρου.
4)    Έγκριση ή μη του 1ου Συγκριτικού πίνακα της μελέτης « Οριστική μελέτη- Μελέτη εφαρμογής του έργου με τίτλο: Ανάπλαση δημοτικής έκτασης στα Ο.Τ. 43, 43Α και 42Β του Δήμου Πέλλας».
5)    Έγκριση του ΑΠΕ και Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: Κατασκευή του έργου με τίτλο: Κατασκευή γέφυρας δρόμο προς ΧΥΤΑ , πρ/σμού: 106.000,00 € Α.Μ. 8/2018.
6)    Έγκριση ή μη παράτασης περαίωσης του έργου: Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού σε αγρόκτημα των Τ.Κ. Αραβησσού, Τ.Κ. Τριφυλλίου και Τ.Κ. Παλ. Μυλοτόπου του Δήμου Πέλλας, Α.Μ. 20/2017.
7)    Έγκριση ή μη παράτασης περαίωσης του έργου: Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού σε αγρόκτημα των Τ.Κ. Αραβησσού και Γυψοχωρίου του Δήμου Πέλλας .
8)    Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης για την κυκλοφοριακή ρύθμιση – προσωρινή εργοταξιακή σήμανση του έργου: Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 520.000,00 €. 
9)    Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Οριζόντια σήμανση οδικού δικτύου Δήμου Πέλλας. 
10)    Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Κατασκευή τμημάτων οδών Πλαστήρα- Καράϊτση και ασφαλτόστρωση Κ. Μεθοδίου, Ολυμπιονικών , Σουμελάς , Δ.Ε Γιαννιτσών.
11)    Έγκριση 3ης παράτασης περαίωσης του έργου: Αποκατάσταση τεχνικού γεφύρωσης του ρέματος Πλατανοπόταμος, πρ/σμού: 65.145,31 € με Α.Μ. 21/2018.  
12)    Έγκριση ΄΄Εισόδου – Εξόδου Οχημάτων΄΄ επί δημοτικής οδού : α) της εγκατάστασης ΄΄Βιοτεχνία εξαρτημάτων αλουμινίου και p.v.c.΄΄ ιδιοκτσίας της Χρήστος Αγγελακάρης ΑΒΕΕ και β) της εγκατάστασης ΄΄Μουσικό Σχολείο΄΄ ιδιοκτησίας μας. 
13)     Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής παρεχομένων υπηρεσιών από τον Νικόλαο Ε Τσίμα.
14)    Εκτέλεση συμπληρωματικών εργασιών του έργου: κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Ε Κύρου , πρ/σμού: 2.823.722,83 € Α.Μ. 14/2015.
15)     Αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου: Κατασκευή αποχέτευσης και ΕΕΛ της Τ.Κ. Αθύρων του Δήμου Πέλλας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
16)    Έγκριση της αριθμ. 3/2019 μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου: Αποκατάσταση τεχνικού επί του ρέματος Πλατανόρεμα στην Τ.Κ. Δυτικού , πρ/σμού: 325.000,00 € .  
17)    Ψήφιση διαφόρων πιστώσεων για επέκταση φωτισμού οδικού δικτύου 
18)    Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Πέλλας.
19)    Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων μηνός Ιουνίου – Ιουλίου 2019.
20)    Χορήγηση παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
21)    Ρύθμιση κυκλοφορίας πεζόδρομου Δ.Κ. Κρύας Βρύσης.
22)    Αιτήσεις – διάφορα έγγραφα.
    
Εισηγητής του 1ου,17ου και 22ου θέματος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Πασσαλής Χρήστος
Εισηγητής του 2ου θέματος ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Φάκκας Απόστολος.
Εισηγητής από το 3ο μέχρι και το 16ο θέμα η Τ.Υ του Δήμου.
Εισηγητής του 18ου και 19ου θέματος η αντιδήμαρχος κα Κουτσοκώστα Ζωή. 
Εισηγητής του 20ου και 21ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. Σαμοπουλος ο επόμενος δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως ξεχασες τον Βαλναρη φιλαρακο; Αλλιως αν..αν.. εκλεγονταν, επικρατεστεροι θα ηταν οι Γυριχιδης και Τοπαλογλου...

      Διαγραφή
    2. αν για κάποιον δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε αυτός ήταν ο βαρναρης , κανεις δεν τον ήξερε και όλοι τον μάθαμε χωρίς δόση ειρωνείας .Δε τον ψήφισα αλλα μη τα ισοπεδώνουμε όλα

      Διαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…