Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογική συνεργασία Β. Λεβέντη - Ν. Νικολόπουλου


Την εκλογική συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων και του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος παρουσίασαν το πρωί του Σαββάτου οι Βασίλης Λεβέντης και Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Προηγήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία ενέκρινε ομόφωνα την προωθούμενη σύμπραξη.

Κατά τον κ. Νικολόπουλο, στόχος είναι η συνεργασία αυτή να αποτελέσει το «χαλινάρι» που θα αναχαιτίσει τον νεοφιλελευθερισμό και θα «φρενάρει» την «ασυδοσία και αλαζονεία της επερχόμενης νεοδημοκρατικής εξουσίας, δείγματα της οποίας ήδη διαφαίνονται στα τηλεοπτικά πάνελ».

«Να γίνουμε και πάλι η έκπληξη για εκείνους που πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρουμε», έσπευσε να προσθέσει.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε το δικομματικό σύστημα «των διορισμών, των σκανδάλων και των θαλασσοδανείων», το οποίο πτώχευσε τη χώρα, ενώ χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνη» την επίτευξη αυτοδυναμίας από την ΝΔ.

Ο κ. Λεβέντης γνωστοποίησε, παράλληλα, ότι στη συνεργασία συμμετέχουν το «Κίνημα Πρασίνων», το «Κίνημα ΑμεΑ», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, και «πατριώτες από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία».

Υπογραμμίζοντας, τέλος, ότι η εκλογική εκστρατεία συνιστά «μάχη κατά της διαφθοράς», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την ελπίδα για νίκη και είσοδο του σχηματισμού στη Βουλή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μία σύμπραξη κομμάτων μιας χρήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κόμματα που τα είδες κομμάτια είναι που προσπαθούν για μια καρέκλα

      Διαγραφή
  2. Οι γραφικοί με τους γραφικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.
      ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.