Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΠΕ Πέλλας προχωρά σε συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε κτήρια ευθύνης της

Υπογραφή της σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο

Ξεκινά η παροχή υπηρεσίας για την «Επιδιόρθωση - Αποκατάσταση Βλαβών Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Κτηρίων Ευθύνης Π.Ε. Πέλλας 2018" μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο κ. Τομόσογλου. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 24.000,00 € και χρηματοδοτείται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.
«Προχωρούμε στην αποκατάσταση βλαβών και γενικότερων προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί σε κτήρια ευθύνης Π.Ε. Πέλλας από τις υπηρεσίες μας, με στόχο τη συντήρηση και μεγαλύτερη λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Στο πλαίσιο της σύμβασης θα γίνει αποκατάσταση βλαβών των ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών των κτηρίων ευθύνης της Π.Ε. Πέλλας (κτίριο Διοικητηρίου, Σταθμός Αποχιονισμού Μεσημερίου, Σταθμός Αποχιονισμού Άρνισσας, κτίριο Εργαστηρίων Έδεσσας, κτίριο ΔΑΟΚ - Αγροτικό Κτηνιατρείο Αριδαίας, Κτίριο ΔΑΟΚ Σκύδρας, Αγροτικό Κτηνιατρείο Σκύδρας, κτίριο ΔΑΟΚ Γιανιτσών, Αγροτικό Κτηνιατρείο Γιαννιτσών, Αγροτικό Κτηνιατρείο Φούστανης, Αγροτικό Κτηνιατρείο Δροσερού, Κέντρο Εξέτασης Υποψιφίων Οδηγών Κρ. Βρύσης).
Οι εργασίες αφορούν στην αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του ηλεκτρικού δικτύου των κτηρίων αλλά και των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων όπως αυτά της κεντρικής θέρμανσης των κτιρίων, της τροφοδοσίας νερού, των κλιματιστικών συστημάτων και μηχανισμών ελέγχου θυρών στα αμαξοστάσια κ.ά. 
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…