Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΠΕ Πέλλας προχωρά σε συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε κτήρια ευθύνης της


Υπογραφή της σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο

Ξεκινά η παροχή υπηρεσίας για την «Επιδιόρθωση - Αποκατάσταση Βλαβών Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Κτηρίων Ευθύνης Π.Ε. Πέλλας 2018" μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο κ. Τομόσογλου. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 24.000,00 € και χρηματοδοτείται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.
«Προχωρούμε στην αποκατάσταση βλαβών και γενικότερων προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί σε κτήρια ευθύνης Π.Ε. Πέλλας από τις υπηρεσίες μας, με στόχο τη συντήρηση και μεγαλύτερη λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Στο πλαίσιο της σύμβασης θα γίνει αποκατάσταση βλαβών των ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών των κτηρίων ευθύνης της Π.Ε. Πέλλας (κτίριο Διοικητηρίου, Σταθμός Αποχιονισμού Μεσημερίου, Σταθμός Αποχιονισμού Άρνισσας, κτίριο Εργαστηρίων Έδεσσας, κτίριο ΔΑΟΚ - Αγροτικό Κτηνιατρείο Αριδαίας, Κτίριο ΔΑΟΚ Σκύδρας, Αγροτικό Κτηνιατρείο Σκύδρας, κτίριο ΔΑΟΚ Γιανιτσών, Αγροτικό Κτηνιατρείο Γιαννιτσών, Αγροτικό Κτηνιατρείο Φούστανης, Αγροτικό Κτηνιατρείο Δροσερού, Κέντρο Εξέτασης Υποψιφίων Οδηγών Κρ. Βρύσης).
Οι εργασίες αφορούν στην αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του ηλεκτρικού δικτύου των κτηρίων αλλά και των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων όπως αυτά της κεντρικής θέρμανσης των κτιρίων, της τροφοδοσίας νερού, των κλιματιστικών συστημάτων και μηχανισμών ελέγχου θυρών στα αμαξοστάσια κ.ά. 
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.