Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας  πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 13:00΄, με τα  εξής επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για έκθεση αποτελεσμάτων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού Α’ τριμήνου 2019.
2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους  2019.
3. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την κάλυψη κατεπειγουσών  εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
4. Χορήγηση άδειας παραγωγών πωλητών υπαίθριου εμπορίου Δήμου Σκύδρας.
5. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης Σκύδρας ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής.
6. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΑΦΝΗΣ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΤΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».
7. Καθορισμός χώρου και ημερομηνίας για τη διεξαγωγή συνεδρίασης για τον 
απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής (άρθρο 217 –π3).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…