Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Προχωρά με συγκεκριμένα βήματα από την ΑΑΔΕ σε συνεργασία με τον βουλευτή η εφαρμογή του Νόμου για το "ΑΘΗΝΑ"


Προχωρά με συγκεκριμένα βήματα η γραφειοκρατική διαδικασία εφαρμογής του Νόμου για το θέμα «ΑΘΗΝΑ» μετά από συνεργασία του βουλευτή με τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ  -  Στα 280 € συνολικά η εταιρική μερίδα 
Ο Γιάννης Σηφάκης συνεννοήθηκε για τις διαδικασίες εφαρμογής του άρθρου 103 του Νόμου 4605/19  ( που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ αρ. φύλλου 52 τεύχος πρώτο ) με την διοίκηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, τις εμπλεκόμενες διοικήσεις αλλά και με την ΔΟΥ Έδεσσας. 
Ο βουλευτής, του οποίου η συμβολή στην ανάδειξη και επίλυση του προβλήματος αναγνωρίζεται πλέον από όλους θα ενημερώνει το επόμενο διάστημα τους αγρότες και τους δικηγόρους τους με δεδομένο ότι εντός του Ιουνίου είναι προγραμματισμένα τόσο τα διοικητικά δικαστήρια απλών μελών κατά της ΑΑΔΕ όσο και ποινικά δικαστήρια στα οποία πρέπει να παρουσιάσουν τον Νόμο που ψηφίστηκε για την απαλλαγή των απλών μελών και τον περιορισμό της ευθύνης τους ως την εταιρική τους εισφορά. Η ΔΟΥ Έδεσσας υπολόγισε την εταιρική μερίδα σε 280€ συνολικά για το κάθε μέλος.
Η προκήρυξη των εκλογών δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο με  τις διαδικασίες εφαρμογής του ψηφισθέντος Νόμου. Μετά την εφαρμογή του Νόμου από την ΑΑΔΕ ο κάθε εμπλεκόμενος θα πληρώνει 280 € και θα απελευθερώνεται το ΑΦΜ του λαμβάνοντας συγχρόνως και την επιστροφή των τυχόν χρηματικών ποσών που είναι δεσμευμένα στην ΔΟΥ λόγω αυτού του θέματος. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ - ΚΟΝΤΑ 1 ΜΗΝΑ- Ο ΣΗΦΑΚΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγωνιας πολύ να γυρίσουν οι γνωστοί σου βουλευτές του τίποτα του ρουσφετιου και της μιζέριας, πες το καθαρά... Τον φοβάστε γιατί ο Σηφακης σας χάλασε για τα καλά την σούπα

      Διαγραφή
    2. Για πες μας εσύ που είσαι του γραφείου και ξέρεις, πόσους έχει στα γραφεία του με ρουσφέτι ο Γιάννης και ποια είναι η κύρια επαγγελματική τους δραστηριότητα.
      Όταν απαντήσεις σε αυτό θα σε ρωτησω και άλλα.

      Διαγραφή
  2. Τέτοιος διεθνιστοπατέρας Ούτε πέρασε Ούτε θα ξαναπεράσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηδη σε εχουν ξεχασει στην Αλμωπια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αγαπάμε τον Γιάννη στην Αλμωπια φίλε, λίγη υπομονή και θα το ξαναδείς

      Διαγραφή
    2. Το βλέπουμε .40 τον φυλάνε

      Διαγραφή
    3. Τι να πείτε εσείς 11,46 μ.μ (όχι εσείς προσωπικά γενικά μιλώ)
      Είναι δυνατόν να μιλάτε έτσι, όταν η κυβέρνηση σας δυελυσε τα πάντα όλα; συντάξεις μισθούς, απολύσεις αβέρτα
      κ.λ.π κ. λ. π ;;
      Εσείς σηκωνετε το δάχτυλο και μιλάτε κατά αυτόν τον τρόπο;
      Η κυβερνηση Τσιπρα έκανε λάθη ναι, αλλά, δεν έχετε να της καταλογησετε κατηγορίες για διαπλοκές,μίζες φουλ, τέρμα μέσα στα ρουσφετια.
      Η προπαγάνδα σας είναι άνευ προηγούμενου, τους φοβήθηκατε,
      ότι έτσι και μείνουν άλλη μια τετραετια θα ήταν στην εξουσία για 20 χρόνια, γιατί δουλεύουν σοβαρά.
      Γι αυτό βάλατε λυτους και δεμένους κάνοντας πλύση εγκεφαλου του κόσμου με θεμιτά και αθεμιτα μέσα.
      Σύριζα δεν ψήφισα στις προηγούμενες αλλά εκνευρίζομαι τόσο με την παραπληροφορηση παρακολουθοντας τα δρώμενα, που τώρα ναι θα τους ψηφίσω με τα 4.
      Α σιχτιρ με την οικογενειοκρατια. Τόσο μπιπ είστε...;;;

      Διαγραφή
  4. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΟΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΛΥΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΝ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα προχωρησεις και εσύ σιγά σιγά στην αφάνεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθηνα. Μπράβο γιαννη για τα280ευρω, με εκείνους τους αλογόριθμους, μας κοψοχολιασες, τα έβγαζες πανω απο 10 φορ ές να πλερουσουμε και σε μένα για όλες τις χρήσεις γύρω στις 4000 ευρω.Μπράβο και πάλι μπράβο γιαννη ,βέβαια οφείλω να πω βοήθησε με τα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή και ο κύριος Καρασμανης, απέδειξε οτι δεν ζημειωσαμε ούτε ενα ευρώ το δημοσιο και αυτόν τον ευχαριστω.ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφάκης δώσε τα περσινά από ΒΡΟΧΟΠΤΏΣΕΙΣ κερασια ! Και ΣΤΗΛΕ να δουν φέτος Κ να βάλουν ποσοστά καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο επόμενος!!!!! Και γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.