Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξαφανίστηκε μέλος του Επαναστατικού Αγώνα


Την εξαφάνιση τής κόρης του δήλωσε το βράδυ της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου ο πατέρας της 27χρονης, που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο τού 2017 στην οδό Αθανασίου Διάκου, στον Άγιο Δημήτριο, σε μία ταυτόχρονη επιχείρηση με εκείνη για τη σύλληψη τής Πόλας Ρούπα.
Η 27χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη λόγω παρέλευσης τού 18μηνου και έδινε κάθε Δευτέρα το "παρών" στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.
Την περασμένη Δευτέρα εμφανίστηκε κανονικά, αλλά χθες δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Σήμερα καταδικάστηκε σε 35χρονια φυλάκιση για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τι κάνει νιαου Νίσου στα κεραμίδια ???
    Της σφυρίξανε εκ των εσω των παραγματων ότι είναι για φυλακή,και φρόντισε να < εξαφανιστεί >
    Τι πρωτότυπο.
    Όπως με άλλα μέλη του επαναστατικού αγώνα, κσι των πυρήνων,με τις άδειες του κοθφοντινα ,την αποφυλάκισή του τοξοβολου και αλλων καλών παιδιών και συντρόφων.
    Ετοιμάζουν το νεο αντάρτικο πόλεων τώρα που θα είναι αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως γνωστόν το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε το 2015μ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΗΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ.
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.