Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημερωτική εκπαίδευση - συνάντηση της ΠΥ Γιαννιτσών με κατοίκους του Ελευθεροχωρίου

Σε έναν από τους πιο ευαίσθητους από άποψη πυροσβεστικού ενδιαφέροντος οικισμούς του Δήμου Πέλλας, το Ελευθεροχώρι, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25-6-2019 ενημερωτική - εκπαιδευτική συνάντηση της Διοίκησης της Υπηρεσίας μας με κατοίκους της περιοχής. Η συνάντηση έγινε στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, μια δομή που αποτελεί σημείο αναφοράς επιχειρησιακά για την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω της φιλοξενίας παιδιών και της ιδιαίτερης θέσης στην οποία βρίσκεται. 
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών, Επιπυραγός Καμπουρίδης Γκίκας, ο Υποδιοικητής Επιπυραγός Αγιαννίδης Ιωάννης καθώς και ο Δασολόγος του Δασαρχείου Έδεσσας κ. Χασιλίδης Παύλος.
Οι ανωτέρω έδωσαν πληροφορίες και απάντησαν σε ερωτήματα σχετικά με τα πυροσβεστικά μέτρα που έχει λάβει η Πολιτεία στην περιοχή. Επίσης έγιναν γνωστά στους κατοίκους του οικισμού τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με την υποδομή σε επίπεδο πυροπροστασίας με την χρηματοδότηση του Δήμου Πέλλας και την επίβλεψη του Δασαρχείου Έδεσσας. 
Τέλος οι κάτοικοι ενημερώθηκαν τόσο για τις προληπτικές ενέργειες που πρέπει να κάνει ο κάθε πολίτης  ώστε να αποφευχθεί η εκδήλωση ή η επέκταση μιας πυρκαγιάς όσο και για τους τρόπους αντιμετώπισης και προστασίας των ιδίων και των περιουσιών τους στην περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς. 
Θεωρούμε ότι η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και ευελπιστούμε στην συνεργασία των πολιτών ώστε η αντιπυρική περίοδος που διανύουμε να κυλήσει ομαλά. 

Ο  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΑΠ. ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ
ΕΠΙΠΥΡΑΓΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…