Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσουμε, σύμφωνα με τις καταστατικές αρχές της Ένωσής μας, προάγοντας την αγάπη, τη  φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη του έργου και της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού στην κοινωνία, πραγματοποιήσαμε εθελοντική περιβαλλοντική δράση στην περιοχή του Δήμου Πέλλας. 

Συγκεκριμένα,  την 22α  Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, κατά τις ώρες 10.00’ έως 13.00’,με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό του προστάτη Αγίου της Ένωσής μας αλλά και στα πλαίσια της πανελλαδικής εβδομάδας δράσεων που γίνεται κάθε χρόνο για τον ίδιο λόγο, προβήκαμε στον καθαρισμό  του αλσυλλίου  του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού  Πέτρου και Παύλου, στην τοπική κοινότητα Αγίου Λουκά Δήμου Πέλλας. Σύσσωμο το Δ.Σ., μέλη και φίλοι της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας με τις οικογένειές τους , ως και  εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής του  Δήμου Πέλλας συμμετείχαν στην εν λόγω δράση,τιμώντας παράλληλα τον προστάτη Άγιο της Ένωσής μας,σε μια πανέμορφη τοποθεσία, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή,κυρίως λόγω της ιστορικότητάς της στην περίοδο του Μακεδονικού Αγώνα.Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα και με ιδανικές καιρικές συνθήκες , γευματίσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε στην δράση μας αυτή.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού,πατήρ Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Πέλλας  κ. Κων/νος ΜΠΑΛΤΖΙΔΗΣ ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Πέλλας ,ο  τοπικός  σύμβουλος Δ.Ε Κρύας Βρύσης και μέλος της Τοπικής μας κ. Κων/νος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,καθώς  και ο Αναπληρωτής  Δ/ντή της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Δ/ντής κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ Πέτρος.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, κ. Κώστας Χριστοδούλου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή για τη συνδρομή που παρείχε, μεταξύ άλλων ανέφερε: «..συνεχίζουμε την πλούσια δράση μας έχοντας δίπλα μας τα μέλη και τους φίλους της Ένωσής μας, αλλά  και την τοπική κοινωνία. Όλοι όσοι είμαστε εδώ σήμερα,  μέλη της Τ.Δ. Πέλλας της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, εν ενεργεία ή απόστρατοι συνάδελφοι, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων εν ενεργεία και αποστράτων αστυνομικών, συγγενικά μας πρόσωπα και φίλοι, που αποτελούμε  τη μεγάλη αστυνομική  οικογένεια, τιμούμε τον προστάτη Άγιο της Ένωσής μας, Απόστολο Παύλο, θέλοντας παράλληλα να εκδηλώσουμε την αγάπη μας για την περιοχή και τους ανθρώπους της, κάνοντας πράξη  τη διάθεση  του Έλληνα αστυνομικού για προσφορά στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο…».

Ακολούθως παραδόθηκε στο εφημέριο του Ιερού Ναού  εικόνα των Δώδεκα Αποστόλων, με τον προστάτη-Άγιο της Ένωσης μας, Απόστολο  Παύλο, με την παράκληση να τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό. Επίσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά με το έμβλημα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην προσφορά των αστυνομικών στην περιοχή και το θετικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας τον υψηλό βαθμό συνεργασίας με  το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην κοινή προσπάθεια παροχής  ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες και τον τόπο.-
   
SERVO PER AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ειρήνη  ΣΕΛΚΟΥShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…