Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις εθνικές εκλογές στην Πέλλα - Σβήνουν & γράφουν διαρκώς ονόματα


Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές.
Στην Πειραιώς τις τελευταίες ημέρες σβήνουν και γράφουν ονόματα για τις τελικές λίστες των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού στις 7 Ιουλίου, με μια σειρά από δεδομένα να οδηγούν σε ανατροπές ακόμα και για «κλειδωμένες» μέχρι πρότινος υποψηφιότητες. Πριν τις τελικές ανακοινώσεις από το «γαλάζιο» στρατόπεδο για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την επικράτεια γίνεται το τελικό «φινίρισμα» και εξετάζονται μια σειρά από παραμέτρους, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση, τόσο από άποψη κοινωνικών ομάδων όσο και σε επίπεδο δήμων.

Προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ισχυρά ψηφοδέλτια σε ολόκληρη τη χώρα, είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν ανατροπές ακόμα και για ονόματα που μέχρι πρότινος η συμμετοχή τους εθεωρείτο δεδομένη ή είχαν ανακοινωθεί σε συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες.


Στην Πέλλα

Για την Πέλλα, σε ότι αφορά στη ΝΔ, δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή των Γιώργου Καρασμάνη και Διονύση Σταμενίτη, ενώ όλες οι άλλες θέσεις μέχρι την αυριανή ανακοίνωση είναι ανοιχτές. Τα ονόματα που "παίζουν" μέχρι την τελευταία στιγμή είναι των: Βασίλη (Λάκη) Βασιλειάδη, Γιάνννη Ανδρίτσου, Στάθη Φουντουκίδη, Ειρήνης Χατζοπούλου, Μαρίας Ζωγράφου- Τσαντάκη, Δημήτρη Ταπαζίδη, Γιάννη Μουράτογλου, Γιώργου Γκλαβάκη και Γεσθημανής Πασχαλίδου (συζητείται επίσης έντονα η συμμετοχή μιας γυναίκας από την Αλμωπία με συμβολικό χαρακτήρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών).

Στον ΣΥΡΙΖΑ αυτονόητη είναι η συμμετοχή της Θεοδώρας Τζάκρη και του Γιάννη Σηφάκη, ενώ ακούγεται ότι στο ψηφοδέλτιο ενδεχομένως θα συμμετάσχουν επίσης οι: Ζήσης Τριανταφυλλίδης, Κώστας Μπαλτζής, Γιώργος Σταυρίδης και Άννα Σεμερτζίδου.

Σχετικά με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Νίκου Παπανικολάου, Αγάθης Μακρίδου, Ραχήλ Αλεξανδρίδου και Κικής Παπαδάκη. Πιθανότατα θα συμμετάσχουν ο Παναγιώτης Ζαρογουλίδης και ο Δημήτρης Πασόης, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή "παίζει" σταθερά το όνομα του Γιάννη Σόντρα.

ΗΕ karatzova.com


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ονομα εκπληξη απο σκυδρα στην νδ νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοτική σύμβουλος ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δω τον Τριανταφυλλίδη με το ΣΥΡΙΖΑ και ας πεθάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Αντώνιου ξεχάσατε στη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο ψηφοδέλτιο για τη ΝΔ λείπουν τα ονόματα αυτών που τελικά θα μπουν στη λίστα.Ψυχραιμία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να είναι ο Αντώνιου.οτι καλύτερο έχει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πλιογκας και μονο, ο καλυτερος για να γινουν μεγαλα πραγματα στη Πελλα
    ειναι και κολλυτος του Κουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παίδιά μην σπρώχνεστε. Η Ζωγράφου θα είναι τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.