Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο έμπειρος Γιάννης Γυριχίδης νέος τεχνικός των Μαυραετών Μελισσίου


Σε συμφωνία κατέληξαν ο νέος Πρόεδρος Μπάμπης Δημητριάδης, της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου με τον έμπειρο Γιαννιττσιώτη Προπονητή Γιάννη Γυριχίδη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019/2020, με βοηθό -συνεργάτη τον πολύπειρο άσσο και αρχηγό  της ΔΟΞΑΣ, Παναγιώτη Φωστηρόπουλο.
Το νέο προπονητικό team, έσως την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, για την ενίσχυση του έμψυχου υλικούαπό την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, δίνοντας έμφαση σε νεαρούς ταλαντούχους, αλλά και ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές από ομάδες Γ εθνικής και Α1 Πέλλας, με πρωταρχικό στόχο την επιστροφή στην Ομάδα όλων των Μλισσιωτών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ομάδες Α1 και Α κατηγορίας της περιοχής.
Μάλιστα την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.00, θα παρουσιάσουν στο διοικητικό συμβούλιο το πλάνο ενίχυσης της Ομάδας, καθώς και το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.