Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πτώση μεγάλου δέντρου στην είσοδο του ΔΑΚ Γιαννιτσών (φωτο)



Οι έντονες απογευματινές καταιγίδες του Ιουνίου τις τελευταίες ημέρες που συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις δημιούργησαν τεράστιες καταστροφές στους αγρότες. Εξαιτίας αυτών των καιρικών φαινομένων το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε πτώση μεγάλου δέντρου ύψους 20 μέτρων περίπου εντός του αύλειου χώρου του ΔΑΚ Γιαννιτσών μπροστά στην είσοδο. Από συγκυρία δεν θρηνήσαμε θύματα διότι η πτώση έγινε την ώρα που το Γυμναστήριο ήταν κλειστό και η φορά της πτώσης δεν ήταν προς τον δρόμο. 









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΟΥ , ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις σκάσει και εσύ και οι όμοιοι σου με τον Γιάννου.
      Πες μου εκείνα τα άθλια δέντρα που έσταζαν κόλλα και ηταν σάπια, είχε άδικο που τα έκοψε??
      Σοβαρεψου λίγο και ασχολησου με τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
    2. μην μιλας εσυ τσιρακι του Σταμκου. Δήμαρχο σωστο θέλουμε όχι μονο κορνίζα

      Διαγραφή
  2. Καλό είναι μερικα συνεργεία του Δήμου να ασχοληθούν και με τα δέντρα σε δημόσιου χώρους.Πολλα έχουν ξεφύγει στο ύψος και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα στους πολίτες (σχολεία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.