Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βόμβα: Αποχωρεί ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ!


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μετά από την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη. Νέος προορισμός η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας!

Δύο μέρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) με τον  Ιβάν Σαββίδη και εκεί τον ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του, προκειμένου να αποδεχθεί πρόταση που έχει εδώ και καιρό από αραβική ομάδα και συγκεκριμένα την Αλ Χιλάλ.

Το buy out του Ρουμάνου τεχνικού ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ, αλλά αυτό που προκύπτει είναι ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπόρεσαν να του αλλάξουν την άποψη με τον Ρουμάνο τεχνικό να εμμένει στην απόφαση του.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Λουτσέσκου, που τις δύο προηγούμενες ημέρες και το πρωί της Παρασκευής συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ενημέρωσε σχετικά και τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή του.

gazzeta.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. αυτό είναι καλό μάθημα για όλους τους οπαδούς να μην θεοποιούν παίκτες και προπονητές .είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι και θα πάνε έκει που έχει πολλά λεφτά .ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ο Σαββιδης ριχνει φραγκα.Γιατι
    φευγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμφιβάλεις ότι ρίχνει φράγκα η είσαι 14 χρονών; , όλα έχουν τα όρια τους

      Διαγραφή
  3. απο 400.000 στα 4 000.000 !!!μπράβο σου σε καλή μεριά σε ευχαριστούμε πάμε μπροστά όσο έχουμε Σαββίδη δεν μασάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.