Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Chernobyl αλά ελληνικά: 4 χρόνια πριν το ΓΕΛ Σκύδρας έβαζε τα γυαλιά στο HBO


Chernobyl αλά ελληνικά: Me 9.7 αστέρια στα 10 το Chernobyl του HBO γίνεται η πρώτη σε βαθμολογία σειρά του IMDB και όλα δείχνουν ότι θα κάτσει λίγο καιρό ακόμα σε αυτή τη θέση.

Με ένα Budget πολλών εκατομμυρίων το HBO κατάφερε να εκμεταλλευτεί το τηλεοπτικοκινηματογραφικό trend των 80s με μια εντυπωσιακή μεταφορά του μεγαλύτερου οικολογικου-πολιτικού θρίλερ της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας.
Chernobyl αλά ελληνικά
Τέσσερα χρόνια πριν, στη Σκύδρα, μια ομάδα μαθητών βλέπει μπροστά και αποφασίζει να γυρίσει τη δική της εκδοχή της ιστορίας, της πραγματικής ιστορίας. Το αποτέλεσμα; Φτιάξτε ποπ κορν και απολαύστε την παραγωγή της ομάδας της ερευνητικής εργασίας του ΓΕΛ Σκύδρας, Γεώργιος Δήμου

Όσα δεν μάθαμε ποτέ για το Chernobyl


Kudos στον Παύλο Βασιλείου για την αρχική ιδέα και τους: Ανδρεάδης Γιάννης, Βασιλειου Παυλος, Διαμαντίδης Θοδωρής, Ιερόπουλος Λεωνίδας, Μαρθόγλου Κώστας, Μεγακλή Μιχαέλα, Μπεκιάρης Σράτος, Νικολαϊδης Ανέστης, Σαββίδου Εύη, Σεμερτσίδου Χρύσα, Σιουκιούρογλου Ανθή, Στεφανίδου Αλεξάνδρα, Συκοβάρα Κωνσταντίνα, Τζαφέρι Νίκος, Τσιτάλη Σοφία και στο μικρό Ξενίδη Γιώργο.
Μοντάζ: Παύλος Βασιλείου – Θεόδωρος Διαμαντίδης

Σενάρια: Παύλος Βασιλείου – Θεόδωρος Διαμαντίδης – Λεωνίδας Ιερόπουλος – Κωνσταντίνος Μαρθόγλου
Μίξη Ήχου: Θεόδωρος Διαμαντίδης
Αρχική Ιδέα: Παύλος Βασιλείου
Συντονισμός: Ειρήνη Παπαδοπούλου
Παραγωγή: WYNLAC Studios
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.